IZBO JE NOŽEM, PA JE ŽIVU SAHRANIO U ŠUMI Horor u Americi, žena satima bila u PLITKOM GROBU koji je iskopao njen muž

Žena iz države Vašington koju je suprug živu zakopao u šumi uspela je da pobegne na sigurno iz plitkog groba, saopštile su vlasti. Rekla je istražiteljima da je uspela da pozove hitnu pomoć satom marke „Epl“.

Zamenik šerifa okruga Turston pronašao je ženu koja se krila iza šupe u dvorištu kuće u ponedeljak nešto pre jedan sat posle ponoći, navodi se u sudskom dokumentu.

A kada su je pronašli, vrisnula je rekavši da muž pokušava da je ubije.

– Imala je lepljivu traku obmotanu oko vrata, donjeg dela lica i gležnjeva. Bilo je velikih modrica na nogama, rukama i glavi, a njena odeća i kosa bili su prekriveni prljavštinom – navodi se u dokumentu.

Njen muž Čae Kjong An sada se suočava sa nizom optužbi za pokušaj ubistva prvog stepena, otmicu i napad.

Nalazi se u pritvoru u okružnom zatvoru. Sudija je odobrio zahtev tužioca da ga zadrži bez prava na kauciju, saopštilo je tužilaštvo okruga Turston.

Protiv supruga još nije zvanično podignuta optužnica.

Policija u Lejsiju, mestu koje se nalazi oko 60 milja jugozapadno od Sijetla, odgovorila je na poziv žene u nedelju posle podne koja je „vrištala“ i zvučala „prigušeno“.

Kasnije je rekla policiji da je napadnuta u kući nakon što je razgovarala sa mužem o razvodu i novcu.

Kjong An je selotejp trakom vezao ruke ženi iza leđa, a lepljivom trakom joj je zalepio oči, butine i gležnjeve, navodi se u sudskom dokumentu.

Rekla je istražiteljima da je uspela da pozove hitnu pomoć satom marke „Epl“ i poslala hitno obaveštenje kada je muž izašao iz spavaće sobe.

U izveštaju se navodi da ju je odvukao u garažu i čekićem razbio sat, prenosi NBC.

Žena je rekla policiji da je odvezena negde u kombiju, a zatim stavljena na zemlju i da je čula muža kako kopa.

Zatim ju je ubo nožem u grudi, rekla je policiji.

– Nakon što je stavljena u zemlju, mogla je da čuje svog muža kako hoda oko rupe i kako na nju pada blato – navodi se u dokumentu.


Trčala pola sata do kuće

Policiji je rekla da se borila da diše u rupi i da je uspela tako što se migoljila. Pretpostavljala je da je satima bila u plitkom grobu, navodi se u sudskom dokumentu.

Kada je pao mrak, uspela je da skine selotejp. Tada je trčala oko 30 minuta, dok nije našla kuću. Neko u kući je pozvao hitnu pomoć, navodi se u sudskom dokumentu.

Istražitelji su uspeli da pronađu plitku grobnicu koju je žena opisala, na ivici čistine pored prilaznog puta sa granama i oborenim drvećem.

– Izgleda da je rupa sveže iskopana. Izvan rupe je bio komad lepljive trake – navodi se u izveštaju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare