HRVATSKI HULIGANI PALILI SRPSKE ZASTAVE! Klub iz Republike Srpske poslao OŠTRU PORUKU: Međunarodni skandal dobiće svoj epilog!

Fudbaleri Hajduka i Dinama odigrali su na Poljudu nerešeno (1:1) u derbiju hrvatske lige u fudbalu, a na tribinama su za to vreme divljali huligani.

Tom prilikom palili su srpske zastave, a jedna od onih koja je gorela pripadala je FK Omarska iz Republike Srpske.

Tim iz Omarske je saopštio da je posle jednog meča nestala ogromna zastava koja je bila deo redovne koreografije na stadionu, te da im nije jasno kako je uspela da završi u Splitu.

– Naša velika zastava na kojoj je pisalo OMARSKA, duga preko 20 metara je jedno vreme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana posle utakmice protiv Sutjeske, primećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti. Ali večeras se pojavljuje snimak kako su paljene zastave na utakmici Hajduk – Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava. Međunarodni skandal, koji će u narednim danima imati svoj epilog. Kako nam dolazi mnogo upita, smatrali smo da nam je dužnost da vas obavestimo – saopštii su iz Omarske putem Fejsbuka, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare