VELIKA FEŠTA U LESKOVCU! SNS slavi 14. rođendan! Na proslavi Vučić i najviši državni funkcioneri!

Ovakva čast nosi i dozu odgovornosti, jer nam dolaze, osim predsednika Vučića, i najznačajniji funkcioneri, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Leskovac će večeras biti domaćin proslave 14. rođendana Srpske napredne stranke, a osim dolaska predsednika Aleksandra Vučića i najviših funkcionera vladajuće partije, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavljuje dolazak od 10.000 do 12.000 simpatezera iz cele Srbije.

Aleksandar Vučić će kao predsednik države najpre obići radove na fudblaskom stadionu, a kao razlog zašto je proslava rođendana upravo dodeljena Leskovcu, Goran Cvetanović kaže da je taj grad „mnogo puta pokazao odanost predsedniku Vučiću, koji je to otvaranjem brojnih fabrika višestruko vratio“.

Gradonačelnik Leskovca Cvetanović pozvao je Leskovčane da prisustvuju ovom velikom događaju.

– Dragi moji naprednjaci, prijatelji, saborci, simpatizeri, pozivam vas sve u SRC Dubočica u 18 časova da zajedno proslavimo 14 godina postojanja i rada naše stranke, da pokažemo da samo najbolji idu napred, da smo složni i spremni za nove pobede! – rekao je Cvetanović i dodao:

– Ja očekujem da tu bude između 10.000 i 12.000 ljudi. Ovakva čast nosi i dozu odgovornosti, jer nam dolaze, osim predsednika Vučića, i najznačajniji funkcioneri. Ovo nas obavezuje da Leskovac i ubuduće bude etalon uspeha, ali i primer i uzor svim drugima. Imamo razloga da budemo ponosni. Sutra ćemo pokazati našu snagu u Leskovcu, uz obećanje da nećemo stati i da ćemo stranku i dalje podmlađivati i jačati za doborobit svih građana – rekao je Cvetanović, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare