PRONAŠAO CEVČICE U STANU?! Marko Bulat ugledao OVO, pa se sukobio sa ženom?

Marija Bulat pretukla je supruga, pevača Marka Bulata, koji je zbog povreda završio u Urgetnom centru. Folker je optužio ženu za nasilje, a sad su isplivali novi detalji drame u njihovom domu.

Naime, Marija Bulat je supruga Marka Bulata sinoć navodno udarala rukama i nogama po telu, šutirala ga i ogrebala noktima, ali nije bilo upotrebe predmeta u tuči.

Marko tvrdi da već duže vreme trpi psihičko nasilje i da je ranije bilo fizičkog kontakta između njih tog tipa.

Ovog puta svađa je navodno izbila jer je Marko navodno suprugu nazvao „narkomanom“, nakon što je u stanu pronašao „neke cevčice“, koje je nosio na DNK analazu i navodno je utvrđeno prisustvo psihoaktivnih supstanci.

Marija je to negirala kad joj je rekao i u besu mu navodno udarila par šamara, počela da ga šutira nogama i grebe, prenosi Kurir.

Podsetimo, Marko je sedam godina u braku sa Marijom, a i ranije su imali probleme.

Marija Bulat je pre svadbenog veselja, koje je par za prijatelje i rodbinu orgaizovao 2015. godine izgubila bebu, a na sve to par meseci kasnije bila je privedena zbog droge.

Bivši Marijin dečko, koji je zaslužan za sve njihove probleme, po priči supružnika, bio je nasilnik zbog kojeg je svojevremeno ona završila i u bolnici.

Inače, Marija je sada negirala da je povredila supruga, te je objasnila da je nije u mogućnosti da to uradi. Marija je otkrila da je dobila zabranu prilaska, a da Bulat sve ovo radi kako bi je povredio.

– On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada, i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli, ili ne želi da živi sa bolesnom ženom – pričala je Marija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare