KAKO JE OVO USPELA? Tea zakazala turneju u dijaspori iako je prekoračila boravak u šengen zoni, hvalila se ILEGALNOM opcijom /FOTO/

Pevačica Tea Tairović poslednjih nedelja je u jeku medijske pažnje zbog privođenja na aerodromu u Nemačkoj, a sada je iznenadila mnoge nastavkom turneje u inostranstvu.

Prema tvrdnjama njenog menadžera Nikole Bojovića, ona je tada zadržana jer je prekoračila broj dana dozvoljen za boravak u zemljama EU.

Na Instagram profilu popularne pevačice, kojoj je angažovanje poraslo nakon objavljivanja eksplicitnog snimka, nalazi se fotografija s njenim zakazanim nastupima.

Čak 42 zakazane tezge, pevačica je ponosno objavila, a postavlja se pitanje kako je uspela da nastavi turneju u dijaspori ako je prekoračila dozvoljen broj dana za boravak u šengen zoni i trebalo bi da na jedan period dobije zabranu ulaska u zemlje Evropske unije.

– To masovno rade ljudi koji mnogo putuju i provode više dana u zemljama EU. Koliko sam je razumeo, otići će u policiju i prijaviti nestanak pasoša ili da ga je pokvasila. Automatski će dobiti novi pasoš bez pečata i onda može sve od početka – zaključio je izvor blizak pevačici, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare