VUJADIN SAVIĆ URLAO NA MIRKU PRED STOTINAMA LJUDI? Fudbaler napravio skandal: „Beži, bre, od mene!“

Fudbaler Vujadin Savić i glumica Mirka Vasiljevićpojavili su se zajedno na premijeri jedndog filma, gde je navodno došlo do svađe.

Naime, kako prenosi Srpski telegraf, Vujadin Savić napravio je užasnu scenu supruzi Mirki Vasiljević kada ga je zamolila da izađe s njom na crveni tepih da ih fotografišu predstavnici medija.

Svečana ceremonija održana je u centru grada u MTS dvorani, a sve zvanice su imale obavezu da prvo prošetaju crvenim tepihom, poziraju i fotkaju se za predstavnike sedme sile, a onda uživaju u filmu.

Ovaj protokol se navodno nikako nije dopao bivšem fudbaleru Vujadinu Saviću. On je sve vreme bio rezervisan, namršten i ljut. Negodovao je što ga foto-reporteri snimaju i slikaju.

Kada ga je Mirka zamolila da izađu zajedno na crveni tepih da ispoziraju, poludeo je, pa je urlao, piše Republika.

– Beži, bre. Idi sama. Ne zanima me to – vikao je Vujadin na ženu pred svima i sve vreme odmahivao rukama.

Mirka ga je odvela iza stuba da ga urazumi i pokuša da mu objasni da bi bilo lepo da imaju zajedničke fotke, ali on je ostao neumoljiv.

Dok je ona pozirala, on je iskoristio priliku da nestane u masi zvanica. Iako je minut pre doživela neprijatnu scenu od supruga Vujadina, Mirka je pozirala s osmehom, baš kao prava glumica, sakrivši da je htela u zemlju da propadne zbog rasprave koju su videli svi koji su se našli u blizini.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare