ČUDO! DEVOJČICA (13) PREŽIVELA PADA SA 6. SPRATA! Nišlijka zadobila teške povrede, ali je van životne OPASNOSTI !

Devojčica (13) iz Niša koja je 12. oktobra pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa prozora šestog sprata svog stana je van životne opasnosti, rekli su nam u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu. Ona se nalazi trenutno na odeljenju za ortopediju Dečje klinike.

– Ona je sada potpuno stabilna, svesna i komunikativna. Operisali smo joj ekstremitete i njehovo stanje je iz dana u dan bolje. Svi vitalni parametri su joj stabilni i uspešno se oporavlja, rečeno nam je u UKC.

Nju je verovatno spasilo to što su pad amortizovale grane manjeg stabla i to što je pala na travu, ali neka mišljenja navode i da je je sada dobro samo zato što se dočekala na noge, a ne na neki drugi deo tela. Sve se dogodilo oko 23,30 sata na Vizantijskom bulevaru, a pri padu je pema povredama iz Univerzitetskog centra, povredila donji deo tela.

Kada je dovezena u Urgentni centar devojčica je imala prelom desne butne kosti i višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala. Kod drugih organa nisu ustanovljene povrede.

Devojčica je pala sa više od 20 metara. Policija je saopštila da nema lemenata krivičnog dela u ovom slučaju što znači da je niko nije gurnuo. Ona živi sa sestrom i majkom koje su te noći Za sada nije jasno kako se mlada Nišlijka našla na travi ispred zgrade.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare