SAMO IM PERTLE VIRE! Tajkunski „DANAS“ pao najniže, nahvalili Kurtijevu mezimicu a po Srbiji i Vučiću drvlje i kamenje 

Da je tuđe slađe ne odnosi se samo na emotivnu vezu dvoje zaljubljenih, takvu izreku često vole da dokažu u praksi mediji nakolnjeni neprijateljima Srbije, a jedan o takvih je list „Danas“.

Kao da se jedva čekalo da se završi sednica saveta bezbednosti Ujednjenih nacija pa da zaposleni u listu „Danas“ prenesu obraćanje ministarke spoljinh poslova tzv.Kosova Donike Gavrele Švarc. Koja je ispoštovala dobro poznati šablon Aljbina Kurtija a koji već mesecima unazad trči po ambasadama stranih država kuka i optužuje Srbiju za sve i svašta, između ostalog često govoreći da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić mali Putin. 

Da je Donika bila dobar učenik govori njeno izlaganje u UN a koje je „Danas“ sa oduševljenjem preneo od a do š.

Ona je u UN predsednika Vučića optužila da priprema agresiju na tzv.Kosovo kao što to radi Vladimir Putin navodeći primer Ukrajine, kao i da navodno naša država ništa ne poštuje iz sporazuma.

Najveću pažnju je privukla njena izjava o ZSO a što je obaveza Prištine iz Briselskog sporazuma da ga neće niakda biti jer bi time tzv.Kosovo bilo blokirano u daljem napredovanju kao Bosna. 

Iz „Danas“-a su se baš potrudili da Srbiju i predsednika Vučića ama baš nimalo ne prikažu u pozitivnom svetlu (ništa novo), iako je Vučić proglašen za faktor stabilnosti na Balkanu. Treba napomenuti i ideju predsednika „Otvoreni Balkan“, koji je rešenje i garancija za mir kao i prosperitet svih država u regionu, to im nije palo na pamet već su doslovce od reči do reči preneli sve optužbe i reči Donike Gavrele Švarc. 

No, to je „Danas“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare