PRVO OGLAŠAVANJE DAVIDA DRAGOJEVIĆA O NAVODNOJ GEJ AFERI! Šuška se da je u vezi sa POLITIČAREM, a on sad oštro zapretio! 

Bivši učesnik „Zadruge“, David Dragojević reagovao je na vest o navodnoj aferi sa izvesnim vojvođanskim političarom, koji ga finansira.

Naime, David je stavio tačku na sve priče i zapretio svima.

– Svakog ko bude iznosio besramne laži o mom životu, biće tužen! Protiv medija koji su plasirali gnusnu laž već je pokrenut postupak – rekao je Dragojević.

Inače, Rijaliti, dodatak Srpskog telegrafa, preneo je da je trener i nekadašnja rijaliti-zvezda navodno je uplovio u vezu s muškarcem.

– David je opasan zavodnik, žene ga zaista obožavaju i nikada nije imao problem da zavede svaku koju je želeo. Što se kaže, trebalo je samo da pokaže prstom i svaka bi bila njegova za tili čas. Veza s Aleksandrom Subotić za njega je bila mučenje jer on nju nije voleo. Bio je s njom iz sažaljenja i zbog medijske pompe. Onda je došla Ana Korać, koja ga je, bukvalno, spasla od familije Subotić. Ni ta veza nije potrajala dugo jer on nije želeo da radi, a ona je sve finansirala i podmetala leđa.

Kada ga je Koraćeva šutnula, David je bio očajan. Napustio je njen stan u Beogradu i vratio se u Veternik kod mame Bilje. On je tada razvijao plan kako da dođe do para, a da ne radi previše – počinje priču prijateljica brata rijaliti-zvezde i nekadašnjeg učesnika „Zadruge“, a onda ispričala temu koja trese Novi Sad.

– Svi znate da se oduvek nagadalo da David voli i momke i devojke, kao i da je u stranim zemljama radio sve i svašta s muškarcima. Iako su to sve bila nagađanja, sada su se i potvrdila kao tačna. Naime, David se pre nešto više od tri meseca spanđao s vojvođanskim političarom. Uticajan je i veoma priznat. Sve je počelo kad je David pokrenuo posao privatnog trenera, u nadi da će razviti biznis.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare