KAD JE MESAR POMENUO OVO UBISTVO BELIVUK SE GLASNO SMEJAO: Misteriozne studentkinje bile na suđenju! Šta se sve dešavalo u sudnici

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela, a prvi za govornicom bio je Marko Miljković.

Dok je Miljković iznosio odbranu, optuženi, koji sede u delu sudnice, odvojeni od advokata odbrane, sudskog veća i publike staklom, bili su danas izuzetno veseli i raspoloženi.

Kada su u publiku išli novinari i tri misteriozne žene i nekoliko muškaraca, kao i devojke koje su se predstavile kao studentkinje, počeli su da se okreću, gledaju među sobom i razgovaraju.

– Belivuk i Miljković su u boks za optužene dovedeni poslednji u pratnji velikog broja stražara, a obukli su se gotovo identično, u svetlo plavu majicu, odnosno džemper. Jedni drugima su u znak pozdrava podizali palčeve, a interesantno je bilo to što je Miljković koji se za sudskom govornicom smejao i gestikulirao, dok je čekao da počne sa iznošenjem odbrane na optuženičkoj klupi grickao nokte i usne – objašnjava sagovornik Kurira koji je bio prisutan u sudnici.

Miljković je inače, za govornicu poneo osim beleški na papirima i Zakonik o krivičnom postupku.

Kada je počeo sa iznošenjem odbrane, gotovo svi optuženi su pomno pratili ono što govori, nisu pokušavali da pričaju međusobno ali su posle nekog vremena počeli da zevaju, Slađana Sekulić je trljala oči, a optuženi Nebojša Janković se češkao olovkom koju je držao u ruci.

– Povremeno su se, naročito kada je sudija prekinula izlaganje Miljkovića koje nema veze sa optužnicom u glas smejali. Dok je govorio o ubistvima u Crnoj Gori, Belivuk se toliko smejao da su mu se zatresla ramena, a glasno se smejao i dok je govorio o svedocima sradnicima – dodaje sagovornik.

Optuženi Marko Andrić iz Niša, koji je došao obučen u cvetni dezen, većim delom izlaganja Miljkovića bio je nasmejan, ali kada je počeo izlaganje o ubistvu Ljepoje za koje se i on tereti, brisao je znoj sa čela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare