SRAMOTA TAJKUNSKIMH MEDIJA! Propagandu monstruma, ubice i narkodilera koriste da se obračunaju sa vlašću!

Suđenje Belivukovom klanu u ponedeljak je nastavljeno u Specijalnom sudu, a njegovu „odbranu“ odmah su iskoristili mediji kako bi se obračunali sa vlašću.

Printscreen naslovna strana Nove

Tajkunski mediji N1 i Nova S svedočenje čoveka koji je mleo ljude Veljka Belivuka odmah su preneli, ali tako što su u naslov tekstova stavili nešto što uopšte nema veze sa samim postupkom.

Novinari pomenutih medija nisu izneli ni jednu jedinu informaciju o samom toku predmeta, već su to isključivo politički natpisi.

Navode da je „priznao“ rušenje u Savamali, iako je priznao nešto za šta ga niko ne tereti, već on sam sebe „optužuje“ u sklopu odbrane.

Tako je i omiljeni Belivukov novinar Stevan Dojčinović brže-bolje pohitao da opravda njegovo svedočenje.

Upitan kakva je to taktika Belivuka koji sada iznosi detalje o drugim događajima koji intresuju javnost a koji nisu predmet optužnice, Dojčinović kaže da je to „logično“ jer se on nije izjašnjavao o optužnici već je pričao o saradnji njegove grupe sa SNS što je definitivno „istina“.

– Postojala je ta veza Belivukove grupe i države, to je nesumnjivo, a on sada iznosi neke detalje za koje se smatralo da su tračevi, za koje nije bilo dokaza da je u njima učestvovao kao što je delimično rušenje u Savamali – rekao je Dojčinović, prenosi Republika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare