„POSTAVLJENA SU 33 EKSPLOZIVNA UREĐAJA“ Dojava o bombi na aerodromu Nikola Tesla stigla uz jezive pretnje!

Dojava o navodno postavljenoj bombi na aerodromu „Nikola Tesla“ stigla je na više adresa u Beogradu“. Moguća je evakuacija putnika i svih zaposlenih. Za sada nije poznato da li je policija izašla na teren.

U mejlu koji je, između ostalog, stigao i na adresu redakcije „Blica“, upućene su jezive pretnje o „navodno postavljenom eksplozivu sa ampulama nervnog agensa“ na beogradskom aerodromu:

„Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu je postavljeno 33 eksplozivna uređaja. Ne govorimo o jeftinom plastičnom eksplozivu, već o C4 bombama, na koje su nakačane ampule sa Karfentanil nervnim aegnsom, poput onog koji je vaš veliki prijatelj, je***i fašistički diktator Putin koristio i na civilima i na Čečenima u Dubrovka pozorištu.

On nije imao milosti prema njima, nema milosti ni sada kada bombarduje ukrajinske civilne mete. Isto kao što ni vi, g***a jedna četnička, niste imali kada su Miloševićevi i Mladićevi odredi smrti klali, streljali i silovali svuda po regionu. Niste osetili na svojem telu pravu osvetu.

– J******o vam mamu, svima vama četnicko-putinovskim g*****a, kao i crvenoj bandi, vašim prijateljima i saveznicima kada je u pitanju represija, i lokal imperijalizam. Crvena g***a, niste ništa bolji, Jugoslaviju i Sovjetski Savez ste branili kao geopolitičku formaciju, birokratska bando.

Vratiće se anarhija u Donbas, kao što je bila pre 100 godina, u vreme Mahnovčine.“

UDARNA VEST.RS

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare