ONA LEŽI KAO KLADA, MIKI MAUS UZBUDLJIVIJI OD KOLINA, ANĐA DOSADNA: Ove holivudske zvezde su OČAJ živi u krevetu, s*ks im nikakav

Nema ko nekada nije bio zaljubljen u neku svetsku zvezdu, te je želeo da je upozna, porazgovara s njom, ili čak ostvari i nešto više.

Za slavnim ličnostima uzdišu milioni žena i muškaraca, a nekima od njih ostvarila se želja i da završe u njihovom krevetu. Dok za neke kažu da su živa vatra kad je seks u pitanju, za pojedine se tvrdi da su jako loši na tom polju, piše Kurir.

Iako je živeo u vili s gomilom seksi zečica, Hju Hefner nije važio za „kralja seksa“. Prema rečima njegove bivše verenice Kristal Haris, prvi čovek Plejboja je imao problema sa samopouzdanjem, pa se tokom seksa nikada nije skidao. Osim toga, predigra sa njim je trajala samo nekoliko minuta.

Kolin Farel važi za velikog zavodnika i ženskaroša u Holivudu, ali se ne može pohvaliti ljubavnim umećem. Jedna njegova bivša partnerka rekla je da je glumac u krevetu uzbudljiv kao Miki Maus, te da često menja devojke jer nijedna ne želi da ostane s njim.

Pop zvezda Džastin Biber još uvek nije naučio bonton u krevetu. Mnoge njegove bivše devojke nazvale su ga vrlo sebičnim ljubavnikom. On puno očekuje od partnerke, ali malo daje i gotovo ništa ne radi. Nije maštovit i gleda samo svoje zadovoljstvo, rekla je jedna od njegovih bivših devojaka.

Tejlor Svift navodno je previše čedna, a poznato je da je svakog bivšeg opevala u nekoj svojoj pesmi. Američki tabloid Star je od njenog bivšeg ljubavnika saznao da pevačica samo voli da se ljubi, a da retko poželi seks. On ju je nazvao „dosadnjikavom i nemaštovitom“. Zato su joj, kažu, i veze neuspešne.

Još jedan sebičnjak je Drejk, koji svojim partnerkama ne pridaje pažnju. On je zauzet gledanjem sebe u ogledalu za vreme seksa, a jedna od njegovih bivših devojaka ga je nazvala „narcisoidnim dosadnjakovićem“ i rekla „da mu je mali“.

Najlepša žena po magazinu „Vanity Fair“ 2009. godine, Anđelina Džoli, nije baš na glasu kao velika ljubavnica. Njen bivši dečko Bili Bob Torton rekao je da je ponekad sa modelom, ponekad sa glumicom, a ponekad sa najlepšom ženom sveta. Ipak, navodi da je seks sa njom jako dosadan, što je mnogima teško da poveruju s obzirom da glumica voli lance i bičeve.

Rasel Brend je poznat po tome da priča o divljem i aktuelnom seksualnom životu, ali da li je to istina? Njegova bivša Džordžina napisala je da je Rasel potpuno neinspirativan u krevetu i da je seks sa njim jako dosadan. Rasel je verovatno hranio svoju sujetu kada je izjavio da je Keti Peri, njegova bivša žena, loša u krevetu. Takođe je tom prilikom naveo da je mislio na druge žene dok je spavao sa njom.

Navodno je Dženifer Aniston„razmažena princeza“ u krevetu. Neimenovani izvor je otkrio za strane medije:

– Ona samo leži i ne želi da se mrdne, kao klada, sve mora muškarac da ‘odradi’… Izmišlja svakakve izgovore da izbegne seks i nikada ga ne inicira. 

Bivša žena Čarlija Šina, Deniz Ričards pomenula je glumca u intervjuu kao osobu koja više vodi računa o ličnom zadovoljstvu nego o obostranom uživanju. Njoj se takođe nije svidelo to što Čarli insistira da gledaju filmove za odrasle tokom vođenja ljubavi.

Poznati reper i biznismen 50 cent koji je zaradio 260 miliona dolara na Vitaminskoj vodi, sudeći po priči ostalih, nije mnogo dobar u krevetu. Egzotična plesačica koja je bila intimna sa reperom otkrila je javnosti njihov seksualni susret.

– On je govorio one otrcane fore „mnogo mi se sviđaš“ na šta sam ja rekla da li smo došli ovde da pričamo ili da imamo neku akciju? U krevetu sam sa reperom 50 sentom, očekivala sam da će da pršti sve od strasti, da će biti nemiran kao dečak od 14 godina – navela je plesačica. Inače, reper u svojim pesmama često govori o seksu i tome kako je dobar ljubavnik što je očigledno samo loša reklama.

Biti uspešan sportista ne znači biti dobar u krevetu. Konobarica iz Las Vegasa, Džejmi Grabs koja se 31 mesec viđala sa golferom Tajgerom Vudsom navela je da nije zadovoljna njegovim umećem u krevetu. Ostale devojke koje su želele da ostanu anonimne rekle su da su Vudsa vrlo lako zaboravile kao ljubavnika.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare