NESTALE DEVOJČICE KOJE JE MALTRETIRAO BAKA PRASE! Otac Anđele i Nađe otkrio jezive detalje! /VIDEO/

Otac Anđele i Nađe Đorđević pozvao je sve za pomoć nakon nestanka njegovih ćerki.

Sve pratioce Jutjub scene uznemirila je vest koju je Zoran Đorđević tokom prošle noći objavio, a tiče se njegove porodice.

On je u kratkom lajvu objasnio da su mu nestale žena Tine i dvoje dece, kao i da nema ni rođake Marije koja živi sa njima.

Đorđević je rekao kako im se gubi svaki trag od podneva, te da su svima isključeni telefoni.

On je to dokazao pozvavši ih i u tokom snimanja, a policiju može kontaktirati tek nakon 48h jer je to pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavestio da ovo nije „prenk“ jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

Dve devojčice svojevremeno su bile na meti Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, od kog su trpele internet nasilje i koji ih je verbalno maltretirao. Situacija se svojevremeno završila fizičkim nasiljem koje su Anđela i Nađa pretpele, a tim povodom se oglasio i njihov otac Zoran Đorđević, koji je tom prilikom rekao: 

– Anđelu je sačekao bukvalno ispred naše ulice, gde je morala da uspori sa motorom. Tu je oborena sa motora i išutirana, izubijana… –počinje ispovest otac dve devojčice.

Podsećamo, Nađa i Anđela su ranije pretrpele internet nasilje jer je Baka Prase aktivno snimao video klipove u kojima je devojčice vređao i to u trenutku kada nisu bile čak ni punoletne.

– Danas smo se okupili da pričamo o dve veoma gadne osobe. Kako gledaju znojave muškarce mhmm… Da li su Anđela i Nađa punoletne, da li smemo da ih stavimo u ocenjivanje balkanskih guza, pošto imamo jedan kadar.. – govorio je Baka Prase, te istakao da nije siguran da li imaju 18 godina, ali će bez obzira na to nastaviti sa vređanjem.

On je takođe, devojčice vređao na osnovu fizičkog izgleda.

– Ona je najhrabrija devojka. Vi se verovatno pitate zašto? Zato što ima m*da da obuče helanke, kako izgleda, a sme helanke da obuče. Da ja takve noge imam hodao bih na rukama – pričao je Ilić, a to mu nije dovoljno, te je osmislio pesmu koju je snimio, a u kojoj vređa sestre.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare