JOŠ SE TRESEM, MOKAR SAM! SLOBINE PRVE REČI NAKON HEROJSKOG PODVIGA! Supruga poznatog pevača potvrila da je spasio čoveka na mostu!

Herojski čin Slobe Radanovića koji je danas oko 16 časova odgovorio čoveka od namere da skoči sa Pančevačkog mosta, potvrdila je njegova supruga Jelena za Informer. Ona nam je prenela i šta joj je muž kazao odmah nakon toga

Jelenu je vest da je njen suprug spasio čoveka od pokušaja samoubistva zatekla u njihovom lokalu dok je uživala u kafi sa svekrvom Draginjom, ali je ostala u šoku kada joj se Sloba javio:
– Ne mogu da dajem izjave, jedino što mogu da vam kažem da to jeste bilo, ali o tome može on više da vam kaže kada dođe. Znate da on ne voli da izigrava heroja i da se o tome priča. Ne znam detalje, samo mi je rekao:“Još se tresem, još sam mokar“-kazala nam je Jelena, koju smo pitali da li zna još nešto o slučaju i kako se Sloba zatekao na mestu događaja:

– Čekamo ga da dođe, njegova mama i ja sedimo u našem restoranu. Otišao je da zameni felne na mom automobilu kada se to dogodilo. On je produžio kod majstora i javio mi to, ali ne znam ništa više dok ne dođe– ljubazno je odgovorila Jelena za Informer.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare