SUPRUGE IM NISU DOŠLE NA SUĐENJE: Bojana Belivuk i Tanja Miljković propustile ročište, a evo šta se još dešavalo iza kulisa! 

Optuženi pripadnici najmonstruoznijeg klana, na čijem čelu su Veljko Belivuk i Marko Miljković, juče su kao i tokom pripremnih ročišta koja su bila zatvorena za javnost sedeli u „boksu“ za optužene, koji je odvojen staklom od sudnice i publike.

Iako se očekivalo da će u publici sedeti njihove supruge, roditelji i prijatelji, nikoga nije bilo.

Međutim, optuženi koji su sedeli razdvojeni jedni od drugih sudskom stražom, slali su poljupce, smejali se, dremali i pokušavali da ćaskaju. Veljko Belivuk je prilikom izlaska za govornicu poslao poljubac i nasmejao se optuženom Milovanu Tadiću, koji sedi u drugom delu sudnice. Dok je tužilac čitao optužnicu, Belivuk je zevao češkao se i vrpoljio na drvenoj klupi.

Miljković je prekidao suđenje tražeći da ide u toalet, a u međuvremenu, pre izlaska za sudsku govornicu, on se čak i presvukao.

Veći deo jučerašnjeg suđenja, on je pokušavao da ćaska sa drugim optuženima, a dok je tužilac čitao deo optužnice koji se odnosi na ubistvo Gorana Veličkovića Goksija, i to u delu u kom se navodi kako mu je Miljković sekirom odsekao glavu, on je gledao u suprugu pokojnog i smejao se.

– Kada je tužilac pročitao Skaj poruku u kojoj se navodi: „Vidi lutko, Meksiko u sred Beograda„, Miljković je ponovo počeo da se smeje – rekao je naš izvor iz sudnice.

On i Belivuk imitirali su i pravili grimase kada su se za govornicom pojavili svedoci-saradnici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare