SMEJALI SE, NAMIGIVALI, GRICKALI NOKTE! Belivuk ovog svedoka saradnika imitirao: Ovako su se ponašali pripadnici klana na suđenju 

Nastavak suđenja kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zakazan je za sredu, a tokom današnjeg iznošenja odbrane, nakon pauze, u sudnicu u delu gde se nalaze optuženi mogli su se čuti smeh, namigivanje i komunikacija među optuženima.

Dok je tužilac čitao deo optužnice vezan za ubistvo Zdravka Radojevića, okrivljeni Miloš Budimir sve vreme je grickao nokte, češao se i pucao ,a nekoliko puta pogledao je i u brata Marka Budimira, koji mu je samo uzvratio pogled.

Takođe, Marko Budimir je i zevao i bukvalno ležao preko klupe ispred sebe gde je bio stražar. Inače,da podsjetimo, jedan od braće Budimir bio je u kumovskoj vezi sa ubijenim Radojevićem.

Marko Miljković je, dok je tužilac čitao optužnicu vezano za ubistvo Nikole Mitića grickao nokte, grizao usnu, ali se i u jednom trenutku okrenuo i smejao sa Belivukom koji je sedeo iza njega.

Nakon što je pročitana optužnica, optuženi su izlazili za govornicu kako bi se izjasnili o krivici, a pripadnici klana najviše su se smejali kada je izašao za govornicu Boris Karapandžić.

Takođe, kada su se za govornicom našli i njihovi dojučerašnji saradnici i prijatelji koji su ih u međuvremenu izdali i otkrili sve tajne klana u zamenu za manju kaznu počeo je smeh među okrivljenima.

– Belivuk je čak i imitirao i pravio grimase kada se za govornicom pojavio Bojan Hrvatin, svedok-saradnik. Miljković se takođe smejao kada je video svog kuma Nikolu Spasojevića koji ga je izdao – kaže naš sagovornik.

Inače, Veljko Belivuk je nakon što su se svi izjasnili o krivici, tokom izlaganja imao komentare koje su pripadnici klana „pozdravljali“ tako što su klimali glavom i gledali se međusobno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare