Miljković se SMEJAO, pa ćaskao sa Belivukom: Jedan DETALJ sa suđenja kriminalnoj grupi svima upao u oči

Očekuje se da optužnica neće biti pročitana danas pošto ima više od 350 strana

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, optuženi da su vođe organizovane kriminalne grupe odgovorne za 7 ubistava, otmice, silovanje i dilovanje droge, pojavili su se danas u sudnici Specijalnog suda u Beogradu sportski obučeni i ponašali su se sasvim opušteno.

Miljković sedi u prvom redu u boksu za optužene, a čuvaju ga trojica stražara, dok na Belivuka koji sedi iza njega motre takođe trojica stražara. Belivuk se pojavio sportski obučen, u beloj majici i farmerkama, a Miljković ima majicu kratkih rukava, šarenu, pa se vide njegove brojne tetovaže.

Miljković se na početku suđenja smejao, bio vidno raspoložen i ćaskao je sa Belivukom, prenosi Objektiv. Boks za otpužene je pretesan za sve optužene, a članove kriminalnog klana je obezbeđuje 30 sudskih stražara. Svako od optuženih ima po dvojicu zatvorskih čuvara. Zanimljivo je da je Vlade Draganić (47) koji je pokušavao da dobije status svedoka-saradnika smešten skroz na suprotnom kraju sudnice, dalje od Belivuka i Miljkovića.

U boksu među optuženima vladala je opuštena atmosfera, a oni nisu izazivali nikakve ekscese, već su posmatrali ko ulazi u publiku. Ovaj događaj prate novinari, a članova porodica oštećenih i okrivljenih je bilo veoma malo.

U jednom momentu je Miljković digao ruku, u pratnji četvorice stražara je otpraćen do toaleta. Nekoliko optuženih je tražilo konsultacije sa advokatima pre početka glavnog pretresa. Svedoci-saradnici Bojan Hrvatin, Srđan Lalić i Nikola Spasojević sede u delu sudnice zajedno sa advokatima porodica ubijenih.

Očekuje se da optužnica neće biti pročitana danas pošto ima više od 350 strana. Kako Objektiv saznaje, Belivuk i Miljković će izneti svoju odbranu u narednim danima, ali će odbiti da odgovaraju na pitanja tužioca iz Sudskog veća.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare