GOKSIJEVA UDOVICA : Miljković mi se kezio u lice dok je čitano kako su mi ubili muža

U boksu za optužene atmosfera kao u čekaonici jer Belivuk, Miljković i ostalih 32 zlikovca se međusobno začikavaju i smeju se porodicama žrtava u lice.

– Ovo je strahota! Miljković mi se kezio dok je tužilac čitao kako su mi ubili muža. Ne mogu da verujem – rekla je Jelena Veličković, žena ubijenog navijača Gorana Veličkovića, jednog od sedam žrtava klana, prenosi Republika.

Miljković se sve vreme okreće ka publici gde su novinari, kao i ostali okrivljeni zainteresovani ko piše o njima. Okrivljeni Karapandzić je jedini rekao „dobar dan“ novinarima, a sve vreme  članovi klana međusobno komuniciraju. Neki od njih kunjaju.

Ne poštujući sud, Marko Miljković je još na početku suđenja tražio da ide u toalet, a onda i jedan od braće Budimir, pa i ostali okrivljeni kao na traci.  

Inače, u toku je četrdesetominutna pauza na suđenju klanu određena pošto je pročitana prva optužnica. Posle pauze čitaće se druga optužnica.

Vođa šalje poljupce Miksi, a šapuće Mesaru

Belivuk je poslao poljubac  i namignuo Miksi, Milovanu Tadiću dok je izlazio za govornicu, a kada se vratio seo je nonšalantno i nešto šapnuo Marku Miljkoviću Mesaru koji sedi ispred njega.

Republika.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare