„NE OSEĆAM SE KAO MLADA, ŽENA SAM U ZRELIM GODINAMA“ Indi otkrila zašto je krila zgodnog Danca, OVO su svi detalji TAJNOG VENČANJA

Pevačica Indira Aradinović Indi tajno se udala za biznismena iz Danske, a mediji su o tome saznali nakon što je objavila na Instagramu, a sada je progovorila je o detaljima intimnog venčanja sa kojim je iznenadila sve.

Indira je otkrila kako se oseća nakon svog specijalnog dana koji je sakrila daleko od očiju javnosti.

– Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi – vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja – ističe pevačica.

Za razliku od drugih kolega i ličnosti sa estrade, pevačica je skrivala detalje veze, ali i venčanja, te je otkrila zašto je to uradila.

– Nisam jedva čekala već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo – kaže Indi.

Pevačica je otkrila da li je papir nešto promenio i kako se sada oseća kao udata žena.

– Meni to ne menja ništa, papir ili bez papira, isto je. Možda nas drugi drugačije gledaju, a što se nas tiče, samo je jače i veće. Shvatila sam da sreća voli tišinu. Meni je svadba staromodan čin, a i da se razumemo to je velika obaveza. Ja sam sebično ušla u svoj brak – govori ona.

Indi je za sam kraj izdvojila i najteži period u svom životu.

– Moja borba za život definitivno, verovala sam da ću se izvući, ali bilo je jako teško – zaključuje Indi Aradinović u emisiji „Premijera – Vikend Specijal“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare