NATO JE DE FAKTO UŠAO U SUKOB U UKRAJINI! Peskov: Imamo dovoljno ptencijala da Specijalnu operaciju sprovedemo DO KRAJA!

NATO je de fakto ušao u sukob u Ukrajini, ali to ne utiče na ciljeve Ruske Federacije, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu za TV kanal Rusija-1

– NATO je de fakto već ušao u ukrajinski sukob. Ali to ni na koji način ne utiče na sve naše ciljeve i planove. Operacija se nastavlja i biće dovedena do kraja – rekao je portparol Kremlja, a prenosi agencija TAS S.Peskov je u odgovoru na pitanje novinara koliko umešanost NATO-a u sukob otežava poziciju Rusije, rekao da je situacija „znatno teža“.

– To verovatno zahteva našu unutrašnju ekonomsku i druge vidove mobilizacije. Jedna stvar je režim u Kijevu, a druga je potencijal NATO-a. Ovo je dodatno opterećenje. Ali naš potencijal nam omogućava da nastavimo operaciju u ovim uslovima – istakao je Peskov.

Portparol Kremlja je takođe rekao da će ljudi u zemljama koje će se pridružiti ograničenju cene ruskog gasa morati da plate za odluku koju su doneli njihovi politički lideri.

– Mnoge zemlje se već suočavaju sa posledicama svojih ishitrenih odluka – rekao je Peskov. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare