DRUG MARKA MILJKOVIĆA IZREŠETAO MLADIĆA NA ULICI? Evo šta je motiv ubistva u Krnjači

V. A. (32) koji se sumnjiči da je ubio Nemanju S. (27) u naselju Krnjača, navodno bio blizak sa jednim od vođa zloglasnog klana Belivuk-Miljković

Muškarac V. A. (32) koji je osumnjičen da je u subotu u beogradskom naselju Krnjača ubio Nemanju S. (27) navodno je blizak prijatelj uhapšenog Marka Miljkovića, jednog od vođa beogradskog ogranka kavačkog klana, nezvanično saznaje Kurir!

Pucnjava se, podsetimo, dogodila u subotu u Ulici Dejana Medakovića. Zbog pucnjave priveden je i L. K. (20) koji je bio u autu sa žrtvom, a sumnja se da je vatrenom obračunu prethodila jurnjava jednih i drugih, a u međusobnoj razmeni vatre žrtva je pogođena.

Bliski odnosi

– Sumnja se da su žrtva i osumnjičeni zapravo bili u suprotnim ekipama i da je netrepeljivost među njima postajala od ranije. Navodno, V. A. je bio jedan od bliskih Miljkovićevih ljudi, dobro su se poznavali i bili su u prijateljskim odnosima. Priča se da su se Miljković i V. A. često oslovljavali s nadimcima „brate i kume“, ali nije poznato da li su u nekoj od tih veza – kaže izvor iz istrage i nastavlja:

– Kao mogući motiv sukoba pominje se prevlast na terenu oko droge. Naš sagovornik dodaje da je navodno, L. K., koji je bio u kolima sa žrtvom, bio blizak sa Zdravkom Radojevićem, koga je klan Belivuk-Miljković brutalno ubio 2020. u kući strave u Ritopeku.

– Priča se i da je L.K. poznavao ubijenog Radojevića. Inače, nedaleko od mesta pucnjave žive i braća Budimir, Marko i Miloš, koji su bili desna ruka Belivuku i Miljkoviću – kaže izvor.

Traga se za oružjem

U pucnjavi su korišćena dva pištolja i jedan od njih je pronađen i poslat na veštačenje, dok se za drugim i dalje traga.

– Pištolj za koji se veruje da su koristili žrtva i njegov prijatelj L. K. nađen je u živoj ogradi kod mesta ubistva, dok je pištolj koji je koristio osumnjičeni bačen u kanal. Ronioci Žandarmerije i juče su pretraživali teren kako bi našli oružje – kaže naš izvor i dodaje da je pukom srećom izbegnuta još veća tragedija:

– Na pet metara od mesta na kome je ubijen Nemanja S. sedeo je čovek sa dvoje male dece, a jedno dete bilo je u kolima na desetak metara od Nemanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare