ČUVENOG BALI BEGA OSTAVLJA TRUDNA ŽENA I TO ZBOG MAJKE? Lepa Fahrije sa svekrvom je imala žestoki okršaj

Veliki zavodnik i turski glumac Burak Ozčivit se na našim prostorima proslavio zahvaljujući ulozi Bali-bega u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“! Od tada je postao miljenik mnogih žena, a njegovo srce uklala je pre nekoliko godina glumica Fahrije Evcen, sa kojom ima i trogodišnjeg sina, a uskoro stiže i još jedna bebica.

Međutim, sve više se piše o njihovim problemima u ljubavi, uprkos tome što sve deluje idilično. Ispostavilo se da se njih dvoje često svađaju, a odnos im je posebno bio na staklenim nogama tokom pandemije korone.

Pisalo se da su glumica i sin bolovali od kovida i sve vreme bili kod kuće, ali da se tada Fahrije non-stop svađala sa Burakom. Šuškalo se da je ona u jednom trenutku čak i podigla glas na svoju svekrvu. Kako prenose turski mediji, tada je zgodni glumac reagovao, branio je majku, podržavši njenu stranu.

Iako se sve više pričalo u medijima da je baš zbog tog razloga Fahrije odlučila da napusti njihov luksuzni dom, ovaj par je to demantovao objavom zajedničke slike na Instagramu.

Ovo nisu bile jedine trzavice u njihovom braku otkako su supružnici izgovori sudbonosno „da“Naime, Fahrije se dugo borila sa deresijom, posle očeve smti, koji je izgubio bitku sa karcinomom zeluca. Odbijala je psihološku pomoć, te je Burak u tom momentu preuzeo brigu o detetu. Upućeni tvrde da je Burak često na ivici strpljenja i da, iako voli svoju suprugu, često mu ponestane snage da se bori sa njenim naletima lošeg raspoloženja.

Međutim, ispostavilo da da nemaju ni baš iste stavove kada je vaspitavanje dece u pitanju. A to neretko postane i razlog rasprave među supružnicima. Situacija je jednom eskalirala tokom njihovog odmora u Bodrumu, da su komšije morale da ih mire i stišavaju buku. Posle toga turski paparaci snimili su ih kako ručaju i to kao da se ništa nije dogodilo.

Sa druge strane, često se spekuliše kako je Burak zapravo homoseksualac i da prikriva istinu jer bi mu ta vest uništila karijeru, a neki turski mediji su objavili da ga je bivša devojka zatekla u krevetu s muškarcem, što je glumac oštro demantovao.

A dok se priče o njihovom razlazu i dalje raspredaju, od njih su stigle prelepe vesti, koja sva nagađanja bacaju u vodu. Lepa glumica Fafrije je trudna po drugi put, a nedavno je objavia i sliku trudničkog stomaka koju je Burak odmah lajkovao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare