SPREMAM SE DA SE OBESIM NASRED DNEVNE SOBE! Snimci iz Cecine kuće šokirali javnost, lom na sve strane, pevačica u paklu! 

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je vrata svoje vile i dok su mnogi očekivali da je sve pod konac, ispostavilo se da i kod nje ponekad vlada haos. Pevačici su, naime, kasnili sa dostavom garderobera, zbog čega su joj stvari bile po celom dnevnom boravku
Ceca koja ne toleriše neodgovornost, ali i lom, u novoj epizodi svog serijala „Ceca Šou“ pokazala je da je i ona ponekada u stanju očaja.

Revoltirana što svoju garderobu nema gde da stavi, Ceca je pozvala osobu zaduženu za dostavu i zamolila da se garderoberi što pre dostave jer haos i lom u svojoj kući ne želi da toleriše.
– Spremam se da se obesim nasred dnevne sobe. Živim kao na buvljaku, znate da imam problem sa stvarima i opet nikako da mi stignu garderoberi. U disfunkciji sam, saplićem se o stvari. Ovo je jezivo, živim kao u paklu. Molim vas da se potrudite da to što pre uradite – rekla je Ceca, koja je kasnije objasnila da veoma voli kada joj je kuća sređena:

– Nervira me što mi je haos u kući, svako voli da mu je sve pod konac. Ne mogu sve da stignem, sve dok postoje štenderi, spašena sam – rekla je Ceca. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare