ANDREANA SLAGALA SVE! Čekićeva tvrdila da je kupila stan, a iznajmljivala ga za 2.900 evra! Komšije sve ispričale! 

Folkerka Andreana Čekić pre dve godine na sva usta hvalila se da je pazarila stan na luksuznoj lokaciji u Beogradu, a onda je „isplivala“ istina o tome da je ovu nekretninu samo iznajmljivala

Čekićevu je raskrinkao, ni manje, ni više, nego prvi komšija koji je izjavio da je pevačica u toj zgradi samo iznajmljivala stan i da tu više ne živi.

– Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Znate šta ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete –rekao je Čekićkin prvi komšija pre dve godine.

Nakon ove informacije, mediji su pisali da se na sajtu za iznajmljivanje stan poput njenog ili upravo taj iznajmljuje po ceni od 2.900 evra mesečno i to bez nameštaja. 

Iako je pevačica medijima tada, pre dve godine, plasirala priču da je kupila stan u elitnom naselju, ona ga je po svemu sudeći iznajmljivala nekoliko meseci.

– Selimo se tako da kad nisam u emisijama i na nastupima posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka – rekla je tada pevačica u „Grandovoj“ emisiji.
– Videla sam je kako nosi sveću u ruci i pali je, ali i isto tako kako ulazi u hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke – govorila žena iz obližnje trafike pre dve godine za „Super TV“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare