Srpska prostitutka dva dana pre HAPŠENJA priznala ŠOK ISTINU: Klijentu UKRALA telefon, pa se obratila njegovoj devojci: „Plati me za usluge“ (VIDEO)

Transredno pevačica Elektra Elit na škatljiva pitanja odgovorila je iskreno i otvoreno!

Transrodna pevačica Elektra Elit samo dva dana pre hapšenja za Republiku odgovorila je na škatljiva pitanja naših čitalaca. Naime, kao javna ličnost koja nema dlake na jeziku, Elektra je otkrila da poseduje telefon bivšeg dečka, koji je devojku prevario sa njom. 

– Imam problem, bila sam sa dečkom dugi niz godina, živeli smo zajedno, volim ga kao Boga, ali on je došao na moj rođendan i rekao mi da raskidamo, od tad ne prestajem da ga zovem i da mu šaljem poruke, ali mi ne odgovara. Ne znam šta da radim, zaista sam pomišljala na najgore, sve sam zapustila zbog njega. Počela sam da ga uhodim, pratim njegove prijatelje, ja ne znam šta da radim.

– Ova priča mi je jako poznata, ja sam isto imala jednog dečka, koji je ostavio telefon kod mene, moguće da je to tako devojka u pitanju. Neka dođe po telefon kod mene – poručila je Elektra. 

– Imam veliki problem! Imam 23 godine i dečka od 25 bilo nam je super u vezi, do trenutka dok on nije počeo da koristi travu sa ortacima. Onda se totalno promenio, počeo je da me tuče, maltretira, proverava telefon, a ja sve to trpim jer ga volim. Svesna sam da je to loše, ali ne znam kako da ga se odvojim jer mislim da ću umreti za njim

– Nema razloga da umireš za njim, ja bih ga isto volela da ima 25, ako smo se razumeli – posavetovala je transrodna pevačica. 

– Uhvatila sam dečka sa najboljom drugaricom u mom krevetu. Bila sam na treningu dok je on bio kod mene i rekla sam drugarici da ode kod mene jer smo planirale izlazak, došla sam nešto ranije kući, a ona je njega oralno zadovoljavala. Počela sam da histerišem i bacam sve, on me moli da se pomirimo, a ona mi se nikad više nije javila jadnica, šta da radim sa ovim paćenikom?

– Devojka nije jadnica, postoji razlog zašto ga je prevario, devojka nije dobro uradila oral, ali ova druga je odradila top. Bravo za ovu drugu!

– Imam dva posla, ali nedovoljno novca, teško mi je jer ne mogu sebi da ostvarim sve šta sam hteo. Poslovođe neće da mi podignu platu jer nije situacija kažu, šta da radim?

– Ne znam kojim se poslovima se bavi, a ima dva posla, ne znam da li nešto konzumira, ali eto, moj savet, pronađi treći posao. 

– Imam 17 godina, sa dečkom sam godinu i po dana i zadaje mi mnogo nervoze, plakanja i slično. Pre mesec dana smo spavali i od tad se sve promenilo, omalovažava me, psuje me, ne obazire se šta govori, nije nežan kao uvek. Ne znam šta da radim, ovo se ne završava, uvek je ovakav mnogo ga volim i moji roditelji ga vole i stvarno ne znam kako da rešim taj problem sa njim. On je stariji 3 i po godine i šesto me naziva klinkom. Plus na sve ovo, u porodici imam probleme, roditelji se svađaju oko novca jer nema posla, ne dobijam džeparac, niko me ne razume, svađaju se kao nikad do sad, govore da će se razvesti stvarno ne znam šta da radim više povodom svega ovoga. 

– Što se tiče majke i oca, to je na njima. A što se tiče devojčice od 17 godina, posveti se malo više školi, da bi napravila nešto od života. A za tog momčića, posavetovala bih ga da dođe kod mene. 
 
– Moji problemi su nastali još pre braka. On me je na brzinu zaprosio i bilo mi je glupo da mu kažem: ,,Ne“. Njegova majka me ne podnosi, govori mi da sam aljkava i štrokova, pokušala sam da pričam sa njom, ali mi ne ide. 

– Promeni sredinu, ne slušaj komšinicu i što se tiče higijene, sredi se, dođi sebi. Sama pala, sama se ubila!

– Zdravo, muško sam, ali se u meni bori žena. Imam 24 godine, imam godinama taj problem, da mi se sviđaju muškarci. Prijatelj mi je rekao da treba da se stidim. 

– Ovo je neka moja prijateljica… Pa definitivno da je prikriveni gej, neka digne glavu, neka prati svoje želje, ne šta mu neko kaže, neka ide napred. Mnogo jednostavan odgovor, živi punim plućima. A prijatelj, procena je da nije gej, nego pederčina žešća. 

– Želim da probam prvi put sa devojkom, ali se plašim, jer nikad nisam imao, a devojci sam rekao da jesam. Šta da radim?

– Pa plati me. Plati me, samo molim vas, u Švajcarsku da dođe, ako želi dobar, pravi s*ks, jer u Srbiji ne radim. 

– Dečko mi je klasična muška prostitutka, ide okolo i sa svim devojkama se ševi, a ja to ćutim i trpim, zašto?

– Nije prostituka, nego hoće da kaže j*be sve sa strane. Ali ljubavi, sama si kriva, postoji razlog zašto dečko ide sa strane, pokušaj da napraviš bolji servis. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare