EKSKLUZIVNO ČEDOMIR JOVANOVIĆ: Udarao sam glavom o zid ćelije, bio sam ceo krvav! Skidao sam se go u stanici! Puko sam!

I posle dva dana Srbija ne prestaje da bruji o drami unutar porodice lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Da li se potukao sa suprugom Jelenom, ako nije, kao što oboje sada tvrde, zašto je njegova tašta Gordana Savić zvala policiju, zašto je menjao izjavu… U razgovoru za Republiku, Jovanović do detalja objašnjava šta se dešavalo kobnog dana, ali I kako je u nastupu očaja napravio haos u policijskoj stanici – udarao glavom o zid ćelije, skidao se go…

– Otišao sam u banku da uplatim sinu novac, kad me zovu novinari I pitaju sve to. Znate kako sam potvrdio- jeste, naravno (ironičnim tonom). Popizdeo sam. Otišao sam u policijsku stanicu, zakucao se automobilom, polomio sam oba prednja točka, došao kod njih I oni kao: “Šta je”, pitao sam ih dokle će više. Poludeo sam. Sipali su mi piće I rekli da me niko nije tražio – kaže Jovanović I dodaje:

– Onda su došla druga dvojica da rade test na psihoaktivne supstance. Oni su došli da bih ja odbio. Uradio sam, nisu našli ništa. U tragovima bromazepam koji sam popio veče ranije pred spavanje. Rekao sam im da imam recept. Ej, popio sam pet miligrama bromazepama veče ranije. Imam diskus izmedju trećeg I četvrtog pršljena, povredio sam se u teretani pre mesec dana, rekao je za Republiku.

Pošto su ga zadržali I pored objašnjenja da lek pije po poreporuci lekara, da ima recept, tada je, kaže, skroz “puko”, prenosi Republika.

– U ćeliji sam udarao glavom o zid. Raskrvavio sam glavu. Onda su zvali Hitnu pomoć I odvezli me na VMA. Skinuo sam se I go u policiji. Rekli skini pertle, ja se skinuo go, reko da ne bude da se obesim o nogavicu. Puko sam. Popizdeo sam – kaže Jovanović.

Pošto je pregledan na VMA, navodi dalje, otišao je u restoran, gde je ranije dogovorio večeru sa prijateljima, a gde je došla I njegova supruga Jelena.

Siguran je da je po sredi zavera protiv njega.

– Juče 30 novinara ispred zgrade, zvone kod komšija. Čemu? Ništa se nije desilo – dodaje on

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare