SLOVENAČKA STARLETA POKRENULA BIZARAN BIZNIS! Deniz: Naplaćujem izjave saučešća!

Starleta Deniz Dejm našla je način da dodatno zaradi! Bivša učesnica „Zadruge“ već neko vreme fanovima naplaćuje video-pozdrave i rođendanske čestitke, a sada je otišla korak dalje

Deniz sada radi i izjave saučešća! 

– Često mi traže da snimim pozdrav ili čestitku za rođendan. Naravno da uvek prihvatim, to radim godinama i cena je veoma pristupačna. Međutim, sada možete da me „bukirate“ i kada vam neko umre, jer radim i saučešća! – rekla je starleta na Instagramu.

Svi je traže

Kako Informer saznaje, ona je nedavno počela da se bavi ovim bizarnim biznisom.

Deniz sada radi i izjave saučešća! 

– Često mi traže da snimim pozdrav ili čestitku za rođendan. Naravno da uvek prihvatim, to radim godinama i cena je veoma pristupačna. Međutim, sada možete da me „bukirate“ i kada vam neko umre, jer radim i saučešća! – rekla je starleta na Instagramu.

 Kada mi je Deniz ispričala čime hoće da se bavi, bila sam sigurna da se šali i da je niko neće zvati za tako nešto. Ali za nekoliko dana pozvalo ju je troje ljudi i tražilo joj da snimi video-poruku u kojoj izjavljuje saučešće! Shvatila sam da ima raznih ljudi, pa što ne bi to iskoristila da zaradi?! Nju mnogi vole jer je iskrena, harizmatična i zanimljiva. Tako se dosetila da može da zarađuje i od sahrana, a ne samo od rođendana – priča starletina bliska prijateljica i otkriva ko su bili prve mušterije: 

– Deniz mi je rekla da ju je prvo pozvao jedan momak, rekao je kako je njegov drugar njen veliki fan. Kazao je da je tom njegovom drugaru nedavno umrla tašta, koju ovaj nije baš voleo, pa hoće da ga iznenadi tako što će mu Deniz izjaviti saučešće! Mislila je da se taj momak šali s njom, a kad je shvatila da je ozbiljan i da hoće da plati izjavu saučešća, naravno da je pristala. To se brzo pročulo, pa se do sada tri puta snimala kako izjavljuje saučešće.

Cenovnik

Deniz je tokom snimanja ovih bizarnih videa pokazala i glumački talenat.

– Malo se namučila dok je prvi put snimala izjavu saučešća. To je ponovila nekoliko puta, čak je u jednom trenutku i zaplakala kako bi pokazala da saoseća sa porodicom i njihovim bolom – priča starletina drugarica i dodaje da je Deniz vodila računa o tome da ljude koji su u žalosti ne odere za pare:

– Nije ista cena za rođendanske čestitke i izjave saučešća. Ne smem da otkrivam koliko para traži. Samo ću vam reći da je 30 odsto jeftinija izjava saučešća nego čestitanje rođendana, svadbi ili krštenja!  

Otvaram školu za sponzoruše

Deniz je zvezda „Onli fensa“, gde korisnicima naplaćuje da gledaju njene gole fotke, ali ima još neobičnih ideja za biznis.

– Uskoro otvaram onlajn školu za sponzoruše! Ne vidim ništa loše u tome da me muškarci izdržavaju – najavila je nedavno slovenačka starleta.

Teodora naplaćuje čestitke, a Sloba zaradu daje u humanitarne svrhe

Teodora Džehverović navodno naplaćuje čak 500 evra video-poruke, dok njen kolega Sloba Radanović to radi za džabe! Javnost je bila šokirana kada se saznalo koliko pevačica naplaćuje ove svoje usluge. Šokiran je bio i Sloba.

– Od danas i ja snimam rođendanske čestitke. Ko želi rođendansku video-poruku od mene, moraće da pošalje 10 SMS poruka za bilo koje bolesno dete. I to će morati da mi snimi i pošalje. Ovo važi i za moje prijatelje i poznanike. Izazivam i sve ostale javne ličnosti da postupe isto – pričao je on.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare