Zvezda spremna za Ferencvaroš: ovo je potencijalni sastav tima

Sastav koji je Miloš Milojević izveo prethodne sedmice protiv Ferencvaroša bio je pun pogodak kada je u pitanju Crvena zvezda, koja je u svakom segmentu nadigrala mađarskog šampiona u Beogradu (4:1).

Ukoliko žele pozitivan rezultat, a nema sumnje da je to plan, crveno-beli u Budimpešti u najmanju ruku moraju da ponove partiju sa Marakane – što znači da Milojević neće previše eksperimentisati kada je u pitanju postava srpskog šampiona.

Sistem se neće menajti definitivno i ostaće 4-3-3, a ispred Milojevića je samo dilema koga će staviti na desno krilo, piše Telegraf. Stefan Mitrović jeste bio odličan u Beogradu, dao je i gol, ali čiji se da je ovo utakmica, u situaciji kada će Fradi biti ofanzivniji, za oporavljenog Osmana Bukarija.

– Ekipa je pravljena za 4-3-3, mi nemamo klasičnog „vingbeka“ – rekao je Milojević nedavno posle meča sa Spartakom, dok je na konfreneciji potvrdio da u timu ima sve rapoložive igrače:

Bukari trenira kao i svi ostali, svi su zdravi i spremni i na slatkim sam mukama kada je u pitanju sastav.

A kada je u pitanju sastav Zvezde, uz zacementiranog Milana Borjana na golu, defanzivnu liniju crveno-belih činiće Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Ispred njih će delovati Seku Sanogo koji će imati delikatan zadatak da neutrališe opasne ofanzivce Fradija. Društvo u „vezi“ će mu praviti Gelor Kanga i Mirko Ivanić koji će imati uglavnom ofanzivnije zadatke.

Po levom boku će napadati Alekanadar Katai, dok je mesto desne strane u navali ipak rezervisano za Osmana Bukarija. Nema sumnje da će njegova brzina biti nešto na šta će se Zvezda oslanjati. Pogotovo što je ta leva strana odbrane Ferencvaroša ispoljila određene nedostatke u Beogradu.

Na mestu napadača biće Aleksandar Pešić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare