RETROSPEKTIVA današnje svađe supružnika. Ko je koga udario, ko je kriv, šta su to sve rekli u toku današnjeg dana – UDARNA VEST!

Političar Čedomir Jovanović ponovo je u centru skandala. Lider Liberalno-demokratske partije, koji se prethodnih godina istakao brojim incidentima među kojima su i oni kada je teniskim reketom tukao Žarka Ivkovića, pa tučom sa komšijom zbog parkinga i lomljenjem izloga restorana posle svađe sa navijačima Crvene zvezde, ovaj put je završio u stanici policije zbog prijave za nasilje u porodici.

Jovanovića je, navodno, prijavila tašta Gordana Savić nešto posle 11 časova u sredu. Odmah nakon toga on je došao u policiju kako bi dao izjavu u svojstvu građanina.

U momentima kada još nije došao u stanicu na Novom Beogradu Jovanović je davao prilično konfuzne izjave različitim beogradskim medijima.

OD „POTUKLI SMO SE” DO „NAPIŠITE DA SAM KRIV”

– Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali. Nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem – bila je prva reakcija posle početne izjave, za koju njegov advokat kaže da je data u ciničnom tonu, a koja je glasila: „Da, potukli smo se.”

Ništa manje čudne nisu bile ni izjave Čedomirove supruge Jelene. Ona je u mediju u vlasništvu „Junajted grupe” Dragana Šolaka čak i optužila da se iza svega kriju – Rusi!

– Najobičnija sra*a i gluposti. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Bili smo u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi. Pravim ručak, stižu mi poruke da smo se tukli. Mene niko nije tukao, niti sam ja nekoga tukla. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko – u dahu je, između ostalog, izgovarala Jelena.

TESTIRAN NA NARKOTIKE

Zanimljivo, famozni grašak spomenuo je i advokat Čedomira Jovanovića Aleksandar Šćekić.

– Rasprava je bila oko toga da li da grašak bude s mesom ili bez mesa. Svađu njih dvoje čule su komšije koje su pozvale Jeleninu majku, a ona policiju. Tuče nije bilo, a oboje su dali izjave u svojstvu građanina. Svako ko poznaje Čedu zna da u životu ne bi udario Jelenu – rekao je Šćekić za Objektiv.

On je otkrio i da je Jovanoviću rađen test na opijate, ali i da je zadržan u policiji.

– Nije pozitivan na kokain, to mu je rađeno, ne znam ni ja što. Nije imao ni alkohol u krvi, ali je zadržan na trežnjenju zbog toga što je popio „bromazepam”, za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima – rekao je advokat.

Jelena Jovanović se pojavila u policijskoj stanici tri sata posle prijave incidenta, a iz nje je izašla posle skoro dva sata.

Upitana ko je prijavio da je pretučena, ona je kratko rekla – Pitajte Čedu… Ništa se nije dogodilo – rekla je ona.

Prema nezvaničnim informacijama, u samoj policijskoj stanici Jelena je rekla da nije pretučena, ali je bes iskalila na Čedomirovog advokata. Kako je moglo da se čuje, ona je advokata optužila da njenom mužu, sa kojim ima četvoro dece, sina i tri ćerke, „namešta kur*e”, prenosi Objektiv.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare