PAS ODGRIZAO PRST DVOGODIŠNJOJ DEVOJČICI! Prišla je da ga pomazi, a on je ščepao za ruku i krvnički ujeo, majka jedva uspela da otrgne dete iz njegovih čeljusti 

Porodica male Kristine Ćirić iz Beograda, jučerašnji dan zauvek će pamtiti po, na žalost, stravičnom događaju koji je jedno prijatno popodne pretvorio u pravu dramu. Dvogodišnju devojčicu u Krnjači je napao ulični pas i odgrizao joj prst!

Što je najgore, ovo je moglo da bude sprečeno, s obzirom na to da građani ovog dela glavnog grada već godinama mole nadležne da reše problem sa velikim brojem napuštenih pasa.

Čitava drama počela je juče oko 13 časova, u Ulici Jovice Jasjevića, u Krnjači, naselja u predgrađu Beograda.

– Bilo je sasvim obično popodne, vreme ručka i u posetu su nam došle moja sestra i njena dvogodišnja ćerkica. Dan je počeo kao i svaki drugi, a onda se pretvorio u najveću agoniju naših života – počinje priču za „Beograd na Blic“ tetka dvogodišnje devojčice Vesna Milosav Brkić.

Naime, nakon ručka njena sestra, odnosno majka male Kristine, sa njom je izašla u šetnju, nedaleko od kuće gde su došle u goste.

Devojčica prišla psu da ga pomazi, on joj odgrizao prst

– Dete kao i svako dete, radoznalo i puno života, tokom šetnje prišla je malom crnom psu da ga pomiluje, ne sluteći šta će se desiti, i tu počinje naša agonija i borba – priča nam Vesna Milosv Brkić i dodaje:

„U tom trenutku, pas je nasrnuo na dete i krvoločno joj odgrizao prst na desnoj ruci. Toliko krvnički ju je ujeo, da nije hteo da pusti dok joj nije odgrizao ceo prst! – prepričava tekta devojčice detalje drame koja se juče odigrala ispred njenog doma.

Dete je uz ogroman bol, dodaje, doživelo u velike traume, kako i njena majka.

– To je bukvalno bila borba sa psom, njega koji kidiše i moje sestričine i sestre da je isčupaju iz njegovih čeljusti – rekla je tetka male Kristine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare