LJUDI, OBRATITE PAŽNJU! OKO SOKOLOVO KAŽNJAVA I KAD STE U KOLIMA: Pogledajte kako naplaćuju KAZNE, mnogi nisu ni svesni!

Parkirati se u Beogradu postaje sve veći problem, naročito u udarnim terminima, a posebno u i oko centra prestonice.

Pa čak i kada vozači imaju sreće i nađu mesto u parking zoni, tu za mnoge nije kraj muka.

Portalu Kurira danas se javio čitalac P. P. (ime poznato Redakciji) koji je bio vidno iznenađen i revoltiran zbog načina na koji mu je naplaćena kazna.

„Danas oko 14.00 časova parkirao sam se u zoni 3, tačno ispred Instituta za decu u Tiršovoj ulici u Beogradu. Došao sam nekoliko minuta ranije od zakazanog termina i pošto sam bio sa detetom odlučio sam da ostanem u kolima par minuta.

Kada je bilo vreme da krenem ka bolnici, uredno sam poslao poruku. Automatski mi je stigao odgovor da je izdat elektronski nalog za plaćanje eDPK u Zoni 3 po ceni od 1.870 dinara. Bio sam zapanjen!

Shvatio sam da je u tih par minuta, od mog parkiranja do trenutka slanja poruke, prošlo vozilo za kontrolu i naplatu parkiranja, najverovatnije Oko sokolovo (vozilo nisam video), evidentiralo moj automobil i tako naplatilo kaznu, iako sam, naglašavam, bio u kolima sa detetom“, rezignirano ističe naš čitalac.

On kaže da na ovaj način želi da upozori ostale vozače koji možda nisu svesni na koji sve način mogu da budu kažnjeni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare