ŽENA MIĆE MEGATRENDA OBORILA MOTOCIKLISTU! Jovanović:Tačno je, moja supruga se sudarila s mojim poznanikom

A.V. (30) supruga biznismena Miće Jovanovića učestvovala je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je sinoć na Senjaku povređen A.T., inače Jovanovićev poslovni poznanik! Nesreća se dogodila oko 20 časova na uglu ulica Vase Pelagića i Andre Nikolića, kada je A.V. skretala svojim BMW-om, a A.T. motociklom već bio u raskrsnici.

– Devojka je skretala i udarila mladića, a on je odleteo nekoliko metara. Mladić je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde je konstatovano da ima prelom prsta, a nakon sanacije pušten je na kućno lečenje – kaže izvor iz istrage i dodaje da je A.T. pre udesa bio u poznatom restoranu u blizini.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su oboje najverovatnije krivi za udes.

– Naložena su veštačenja koja će pokazati ko je od njih dvoje skrivio udes, ali prema prvim procenama ima krivice kod oba vozača – dodao je izvor.

Mića Jovanović, rektor Univerziteta Megatrend, za Kurir je potvrdio da je njegova supruga učestvovala u nesreći, ali je i naveo da ona nije kriva.

– Sinoć sam bio na univerzitetu kada me je supruga pozvala i rekla da je imala udes, odmah sam otišao tamo, prvi sam stigao. Ona je inače odličan vozač, već 10 godina vozi, a policija koja je obavila uviđaj utvrdila je i da nije bilo alkohola, niti ne daj bože narkotika u krvi. Moja supruga je inače sportistkinja, ona se bavi jahanjem i takve supstance i ne konzumira – priča Jovanović i objašnjava kako je došlo do nesreće:

– Supruga je dala migavac, skretala je, a kada je bila u raskrsnici dodala je gas i A.T. ju je udario u visini točka. Sve to se vidi i na kamerama koje je policija uzela. Momak je od siline udarca odleteo nekoliko metara, udario glavom u drvo, sreća pa je imao kacigu na glavi. Kada sam došao tamo bio je svestan i ispratio sam i njegov odlazak u bolnicu – priča biznismen i dodaje da je A.V. pre nesreće krenula da se vidi sa prijateljicom.

Kako kaže, nesreća se dogodila na 200 metara od stana u kome sa suprugom živi, a A.T. je ni manje ni više nego njegov poznanik.

– Mladić je odličan, na mestu, znamo se poslovno. Neverovatno, ali istinito, nekoliko sati pre nesreće smo se nas dvojica sreli i pozdravili, a prepoznali smo se i na mestu udesa. Video sam da nije imao ni ogrebotinu, ne znam da mu je slomljen prst. Sreća, pa osim što je na oba vozila pričinjena šteta niko od njih dvoje nije ozbiljnije povređen iako je u prvom momentu sve delovalo dramatičn – navodi naš sagovornik.

Jovanović, koji je već nekoliko godina u braku sa A.V., kaže da je njegova supruga teško podnela nesreću.

– Ona je kod kuće, leži ceo dan, potresena je, čujemo se na pet minuta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare