ISPLIVALE MONSTRUOZNE PORUKE KOJE DOBIJA KIJA KOCKAR: „Biće pokojna, doktori joj neće pomoći! Žena sa 3 TUMORA“ HOROR

Pevačica Kristina Kija Kockar obratila se pevaču i bivšem mužu Slobi Radanoviću čiji joj fanovi navodno prete.

Njoj je juče „prekipelo“ kada je na Tviteru, kako je napisala, dobila uvredljivu i preteću poruku, te se javno požalila na sve kroz šta prolazi.

– Da li neko blizak ili nepoznata osoba, ali četiri godine me na socijalnim mrežama maltretiraju (a uživo mogu da popuše k*rac) fanovi Slobe Radanovića, kome definitivno ništa nisam učinila, niti nekom u njegovoj porodici… Dok je obratno bilo drugačije. Lično sam mu rekla šta sam imala,. imate i knjigu. Gospodin „zauvek ću biti tu za nju“ Sloba neka se pozabavi svojim fanovima. A to da li Bobo tebe blate – zaslužio si, ja nisam. Pomiri se sa tim. Srećno u životu, odoh sad na rođendan – napisala je Kija.

Kijine fan grupe podelile su samo neke od monstruoznih poruka koje pevačici svakodnevno pristižu.

„Jadna zakonita žena sa pola jajnika, tri tumora od prevelike želje i brige za popularnošću i pobedom. Imaš je, da li si srećna?“, „Neće joj nijedna gatara pomoći, a kamoli doktori. Kad tad će joj auto samo izgoreti, zapamti šta ti kažem“, „J*bem ti tvoju Kiju, da Bog da sutra crkla“, „Davno sam ja nju urekao i kunem je svaki Božiji dan otkako je izašla iz „Zadruge“. Sve što sam je kleo, ispunjavaju mi se želje polako. Biće vama Kija pokojna. Uzmem njenu sliku, stavim na pod, okrenem sveću naopačke, upaslim je i malo po malo kapljice po njoj“ – samo su neke od jezivih poruka koje su podeljene na Instagram nalogu Kijinih fanova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare