„MONSTRUM NE ZASLUŽUJE DA POČIVA U ISTOJ ZEMLJI SA ĆERKOM“: Vrščani ljuti, na grobu oca ubice nalazi se SAMO JEDNA STVAR

Marko B.(35), koji je 4. oktobra ubio svoju ćerkicu Petru (3), pa presudio sebi, sahranjen je na istom groblju na kome počiva i njegova ćerka. Na grobnom mestu na kome počiva Marko B. nalazi se samo krst sa njegovim imenom i nekoliko buketa cveća.

Podsetimo, Marko B. koji je osuđen zbog nasilja nad devojčicinom majkom Suzanom B., uzeo je ćerku kobnog dana i odveo je u svoj iznajmljeni stan. Tokom celog dana terao je malu Petru da zove mamu i kaže joj da dođe jer je njima lepo. Nakon podneva, Suzani je poslao poruku u kojoj je naveo da će ubiti i sebe i dete. Nesrećna žena obavestila je policiju koja je u stanu pronašla dete udavljeno u posudi za vodu i Marka B. obešenog o luster.

– Neka je proklet i u toj zemlji! Takav monstrum ne treba ni da bude sahranjen. Užasno je to što uradio i ne zaslužuje nikakav čin poštovanja, a najmanje da se isprati i sahrani – kažu ljutito građani Vršca i dodaju :

– Sramota je što počivaju u istoj zemlji. Nije zaslužio ni da mu se ime pomene. Sahranjen je u grobnici svog ujaka.

Žitelji ovog grada kažu da je sahrani prisustvovala tek nekolicina ljudi, prenosi Kurir.

– Došli su mu samo uža porodica i kumovi, verovatno samo zbog njegove majke, jer je nesrećnica u žalosti i ne zna šta da radi – rekli su Vrščani.

Da podsetimo, devojčica Petra sahranjena je u prisustvu velikog broja ljudi koji su došli da se oproste od malene, ali i daju podršku njenoj majci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare