Ustaše PRIZNALE: Plenković je Srbima zavrnuo slavinu!

Priznali su ono što su čak i tajkunski mediji u Beogradu pokušali da predstave drugačije

Ustaški mediji, koji se nalaze pod kontrolom premijera Hrvatske, ustaše Andreja Plenkovića, priznali su da je upravo Plenković Srbima zavrnuo slavinu!

Oni su na bedan način pokušali da izvređaju Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića, ali su priznali ono što su čak i tajkunski mediji u Beogradu pokušali da predstave drugačije i da zaštite ustašu Plenkovića, piše Objektiv.

Naime, hrvatski Večernji list objavio je nešto što samo oni mogu da nazovu tekstom, pod naslovom “Takvo kmečanje Prag nije video. Dve noći i dva dana, Aco ne želi izaći iz predsedničkog apartmana…”, u kome se navodi da je “Plenki zavrnuo slavinu”.

Printscreen Vecernj.hr

– Super je to Aco organizovao. Do podne kmeči o ulasku u EU, a popodne kmeči ispred vrata ruskog cara i traži jeftiniju naftu. Fino je Aco sedeo na dve i više stolica, dok se nije pojavio Plenki i zavrnuo slavinu Jadranskog naftovoda – navodi se u ovim redovima.

Printscreen Vecernji.hr

Podsetimo, tajkunski mediji su pridružili kampanji ustaše Plenkovića, s tim što iznutra udaraju na predsednika Vučića i Srbiju, ali koristeći istu retoriku kao Plenković.

Situaciju sa JANAF-om i ruskom naftom ustaški režim na čelu sa Plenkovićem iskoristio je kako bi se Vučiću osvetio zbog toga što ne želi da ćuti o stradanjima srpskog naroda od strane ustaške ruke.

Ustašama smeta istina o nevinim žrtvama Jasenovca, ali i “Oluje” i “Bljeska”, na kojoj Vučić insistira i od koje ne odustaje ni po koju cenu. Takođe, smeta im i što Srbija vodi nezavisnu i samostalnu politiku, te je sa Vučićem na čelu jedna od retkih slobodarskih država u svetu, pa zato vode histeričnu kampanju koja se mesecima ne smiruje.

Ipak, jasno je da Vučić neće odustati od istine o srpskim žrtvama, kao ni od interesa Srbije i nezavisne politike, koliko god ga ustaše napadale i kakvim god prljavim sredstvima se služile.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare