„JA SAM ČEKALA I POGREŠILA“ Milica Dabović obratila se svim ženama, ono što je uradila ju je KOŠTALO 

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović se osvrnula na teško iskustvo koje je imala u životu.

Ona je poslala javni apel svim ženama.

– Stefanov otac je svašta radio na početku, zato sam i trpela to psihičko zlostavljenje. Prvo je krenulo psihički pa onda i fizički, ali hvala Bogu skupila sam snagu i otrgla se od toga. Za mene su žene kraljice, carice i žene lavice, treba do kraja da se bore!Odmah treba prijaviti nasilje, ja sam čekala i vrlo sam pogrešila! Kada sam bila sa Šimetom, plašila sam se da me ne ubije, tada sam osvajala sve i svašta, bila sam na vrhuncu karijere i bilo me je sramota da se nešto tako piše o meni. I to je bila greška… – priča Milica.

Dabovićeva je na samom kraju i priznala da odavno nije u kontaktu sa ocem svog deteta, ali i da je mali Stefan uveliko radoznao, te je objasnila kako je porazgovarala sa njim na tu temu.

– Nikada me nije zvao i nije tražio da vidi svoje dete, ali nikada se ne zna zašto je to dobro. Očigledno da je tako najbolje, posle svega što mi je uradio. Možda je i bolje da ne zna ko mu je otac… On me je već pitao ko mu je tata, ja sam mu svakako rekla da je lopov i lažov, te je rekao da će ga izmlatiti kada poraste – rekla je Milica u „Premijeri“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare