NASTAVLJA SE POTRAGA ZA DECOM NESTALOM U NESREĆI U KANJONU TARE: Stigli ronioci, uključeni svi rafteri s čamcima

Na mesto nesreće gde je juče poginula Jelena Vuković (27) iz Mojkovca u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac – Pljevlja, stigli su ronioci i nastavljena je potraga za dvoje dece.

Kako su preneli crnogorski mediji, žena je u automobilu bila s troje dece, od kojih je jedno izvučeno živo, a jutros je nastavljen potraga za još dvoje. Na mesto nesreće stigli su ronioci iz Bijele.

– Uključeni su svi rafteri sa čamcima. Traga se za dvoje dece, starosti dve i pet godina – saopšteno je crnogorskom portalu Dan.

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara stradala je ženska osoba, dok je jedno njeno maloljetno dijete izvučeno živo iz provalije a za dvoje se traga, saopšteno je „Danu“ iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

Kako su saopštili iz policije, dete koje je izvučeno iz provalije transportovano je u bolnicu. Nesreća se dogodila u 16 sati i 59 minuta u mestu Splavište, kada je automobil mojkovačkih registarskih oznaka sleteo s puta u reku Taru. Udes sa tragičnim posledicama desio se kod trećeg tunela od mosta na Tari u pravcu Mojkovca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare