JELENA (27) S TROJE DECE KRENULA KOD SUPRUGA PA SE SURVALI U PROVALIJU: Novi detalji stravične nesreće u kanjonu Tare /VIDEO/

Jelena Vuković (27) iz Mojkovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17 časova u kanjonu Tare na magistralnom putu Mojkovac – Pljevlja.

Nakon nesreće iz provalije je izvučeno živo dete, dok se traga za još dvoje dece. Dete koje je smešteno u pljevaljskoj bolnici, prema informacijama iz ove zdrastvene ustanove, stabilnog je zdravstvenog stanja.

– Žena vozač izgubila život, dvoje dece se traže, saopšteno je iz OKC Uprave policije, prenosi Kurir.

Suprug i otac porodice rekao je da je majka u automobilu putovala sa svo troje dece. Deca su uzrasta 2, 4 i 6 godina.

Tužiteljka Sanja Golubović po završetku uviđaja kazala je za podgoričke „Vijesti“ da će istraga pokazati kako je došlo do nesreće.

– Vozilom je upravljala ženska osoba, koja je stradala. U vozilu se nalazilo troje dece. Jedno dete je izvučeno iz kanjona reke Tare i ono je transportovano do Opšte bolnice Pljevlja, dok se za dvoje dece još uvek traga, rekla je Golubović.

Nakon sletanja automobil je završio u Tari. Nejasno je kako je došlo do nesreće jer, prema tvrdnji očevidaca nije bilo tragova kočenja već je automobil udario u zaštitnu bankinu i survao se u provaliju. Nesreća se dogodila nedaleko od mosta na reci Tari.

Automobil se kretao iz pravca Mojkovca prema Šarancima gde je boravio suprug i otac porodice a gde se Jelena sa decom bila i uputila. Porodica je preko leta boravi na selu u Šarancima dok tokom zimskog perioda porodica boravi u Mojkovcu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare