VUČIĆ BESAN ZBOG SANКCIJA EU: Očekujte tešku bitku danas u Pragu! 

Presednik Srbije Aleksandar Vučić besan je kao ris zbog odluke EU da, na predlog Hrvatske, Srbiji zabrani uvoz ruske nafte preko “Janafa”, a da istovremeno od tih sancija, zbog teške ekonomske situacije, izuzme Mađarsku i Bugarsku!

Vučić će danas u Pragu na samitu Evropske političke zajednice svojim sagovornicima iz EU direktno reći da je ovo strašan skandal, prenosi Informer saznanja iz Predsedništva.

– Nema više diplomatije i uvijanja! Sve stvari moraju da se nazovi pravim imenom. A ovo jeste najstrašnije licemerje! Odluka EU, da na predlog Hrvatske, kazni Srbiju jeste ozbiljan problem! Posle te i takve odluke očigledno je da Brisel na Srbiju ne gleda kao na  ravnopravnog partnera, nego kao na nekakvog neprijatelja! Pa, kako su to, molim vas, procenili da su Bugari u ekonomskom problemu, pa oni mogu da uvoze rusku naftu, a Srbija kao nije u tom problemu?! Strašno licemerje, odvratna dvoličnost, najprljavija politika. Eto to je ovo što radi EU! I to će im danas u Pragu predsednik Vučić u lice reći. Očekujte veliku bitku za interese Srbije – najavljuje sagovornik Informera iz Predsedništva.

Кako saznajemo, predsednik će danas uputiti i važnu i veoma oštru poruku Hrvatskoj na čije insistiranje je rbija stavljena pod “naftne sankcije” 

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare