TUČA U NBA! Zvezde Golden stejta napravile skandal!

Veliki skandal potresa NBA ligu.

Na treningu aktuelnog šampiona, ekipe Golden Stejt Voriorsa, došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između jednog od najiskusnijih i „najprljavijih“ igrača lige, Drejmonda Grina i mlade zvezde u usponu, Džordana Pula.

Kako su preneli američki mediji, Grin i Pul su prvo ušli u verbalni sukob, a zatim je Drejmond rešio da pesnicama „prevaspita“ mlađeg saigrača.


Prema informacijama koje dolaze „preko bare“ Drejmond Grin je na kraju uputio izvinjenje mlađem saigraču, ali je i Džordan Pul promenio ponašanje od kad je saznao da će dobiti novi ugovor i mnogo veću platu, prenosi Republika.

Klub se još nije oglašavao, ali navodi se da će reagovati i kazniti obojicu.

Po trenutnom ugovoru zaradiće oko 4 miliona dolara za ovu sezonu, a Golden Stejt Voriorsi žele da ga zadrže i spremni su da mu daju znatno veća primanja u narednim godinama.

Sa Grinom je situacija malo drugačija – on takođe čeka novi ugovor, ali bi ovakve stvari mogle skupo da ga koštaju. Već je ulazio u sukob sa saigračima, poznato je i da je imao svađu sa Kevinom Durentom i da su mnogi tvrdili da je Durent upravo zbog Grina otišao iz kluba.

Vorirsi će naredne sezone braniti titulu u NBA ligi, a do naslova šampiona stigli su pošto su u pet utakmica bili bolji od Boston Seltiksa. Bio je to četvrti put u poslednjih sedam godina da Stef Kari, Klej Tompson, Drejmond Grin i ostatak ekipe stižu do prstena namenjenog prvaku NBA lige.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare