MONSTRUOZNO ubistvo kao OSVETA supruzi?! STOP NASILJU U PORODICI

Marko B. (35) iz Vršca koji je u utorak udavio svoju ćerku Petru (3), pa se obesio, pre samo sedam dana je osuđen zbog nasilja u porodici, a sumnja se da je ćerkicu ubio kako bi se osvetio supruzi Suzani, koja ga je prijavila za nasilje i pokrenula brakorazvodnu parnicu!

Prema rečima našeg izvora, Marko je u utorak uzeo slobodan dan na poslui doveo ćerku kod sebe u iznajmljeni stan, a to je bio prvi put da se sa detetom viđa samostalno, nažalost i poslednji. Izvor blizak majci kaže za Kurir da je Suzana bila šokirana odlukom Centra za socijalni rad da uprkos osuđujućoj presudi, ali i tome što je Marko B. psihijatrijski bolesnik, odluči da i njemu dodeli starateljstvo i dozvoli samostalno viđanje.

Tužne reči majke 

Naša mila i draga Petra je preminula

Ispred kuće nesrećne Suzane B. juče je bio tužan prizor. Na zidu zalepljena umrlica malene Petre, dok su u dvorištu i dalje stajale njene igračke. Porodica, prijatelji i komšije dolazili su da Suzani i njenoj prodici izajave saučešće, a majka je smogla snage i preko svog Fejsbuk profila obavestila sve o mestu i vremenu sahrane njenog anđela. – Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga Petra preminula dana 4. oktobra u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16 časova iz kapele. Laka joj zemlja – piše na čitulji koju je majka devojčice podelila.

– Ona se žalila na tu odluku, a radnica Centra za socijalni rad joj je rekla: „Šta ti znaš, tu procenu vrši neko ko je stručniji od tebe!“ Smatra se da je ovo ubistvo deteta direktan propust Centra za socijalni rad. Zamislite, on je dobio papir na kome piše „nema opasnosti po dete“?! – priča nam izvor, koji je, kao i majka,van sebe.

Izvor dalje kaže da je Marko B. u utorak pre zločina terao dete da zove Suzanu i da je moli da se vrati kod Marka.

– Na dan ubistva, malena Petra je više puta zvala majku na video poziv i govorila joj: „Mamice dođi, dođi kod nas, mnogo nam je lepo ovde“. Ispostavilo se da je on terao dete da to priča kako bi namamio Suzanu…

Radio u Gradskoj upravi

Govorio: „Nema nade da ćemo se pomiriti“

Marko B. radio je u Gradskoj upravi Vršca, a njegove kolege kažu da su u šoku zbog svega što se dogodilo. – Jedno je Marko koji je zaposlen ovde i Marko koji je počinio taj čin, to su dve krajnosti i ne može da se uporedi. Marko je dobar kolega u svakom smislu i kao izvršilac posla i kao kolega, on je bio visokoškolovan, radio je ozbiljne poslove u upravi. Mi ne možemo da dođemo sebi – rekla je načelnica Gradske uprave u Vršcu Slavica Popović…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare