„MARKA I NJEGOVE DEVOJČICE VIŠE NEMA…“ Komšije i kolege čoveka koji je ubio ćerku pa se obesio u šoku nakon tragedije u Vršcu

Marko B. (35) juče je ubio svoju dvogodišnju ćerku, a onda izvršio samoubistvo. Nezapamćena tragedija dogodila se oko 15 časova u Vršcu, a počinilac je navodno u poruci najavio užas koji će da počini.

Markova supruga Suzana popodne je dobila poruku koja ju je zaledila.

– Ubiću dete i sebe – pisalo je, pa je unezverena žena odmah pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičnu scenu.

Prema prvim informacijama, otac je ćerku udavio, a potom se obesio. Uviđaj na licu mesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svedočili su potresnim prizorima.

– Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“. Ovo je nezapamćena tragedija – rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

– Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vreme nismo ni viđali. On je tu bio sa ćerkom. Kad smo danas videli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dete…- kažu uznemirene komšije.

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gde je bio zaposlen.

– Ne znam šta da kažem… Nažalost, Marka i njegove devojčice više nema… Mnogo sam se potresla, a i verujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živeo za porodicu i ćerku – kažu oni.

Prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, Marko i Suzana bili su u procesu razvoda, I ona ga je navodno prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega.

Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dete.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare