„AJFON SUDIJA“ UNAKAZIO BARSU: Slovenac koji je uhvaćen na žurci za odrasle sa SRPSKOM STARLETOM ponovo u žiži skandala!

Poznati fudbalski sudija iz Slovenije Slavko Vinčić našao se na žestokom udaru kritika nakon utakmice Inter – Barselona.

Slovenac, koji je delio pravdu na ovom meču, napravio je kardinalnu grešku na štetu Barselone u finišu utakmice.

Naime, Denzel Damfris je očigledno igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ruka mu nije bila u prirodnom položaju i Vinčić je morao da pokaže na belu tačku. Ali niti je konsultovao VAR sobu niti je ona zvala njega.

Besneli su na klupi Barse, širili ruke i tražili penal, ali Vinčić se nije oglasio.

Ćavi je bio ogorčen i nakon meča žestoko je opleo po Slovencu i njegovim pomoćnicima.

Besan sam jer je ovo nepravda. Ovo je mnogo bitan poraz. Sudija bi trebalo da objasni. Za mene je ono bilo igranje rukom. Sudije su važni akteri mečća i trebalo bi da daju objšanjenja kada urade ovako nešto. Meni nije hteo ništa da objasni za drugu situaciju. Ovo je Liga šampiona i trebalo bi da svi akteri imaju visok kvalitet. Zabrinut sam, nalazimo se u teškoj situaciji„, rekao je Ćavi.

Slavko Vinčić, arbitar iz Slovenije, dobro poznat po tome što je pretprošle godine hapšen zbog „druženja“ sa srpskom starletom Tijanom Ajfon. Tokom maja 2020. godine, policija je sprovela akciju „Kristal“, kada je u jednoj vikendici u Bijeljini privedeno 36 lica, među kojima su se našli i slovenački arbitar, kao i srpska starleta Tijana Ajfon. Arbitar Slavko Vinčić se branio rečima kako je slučajno dospeo tu i da je samo na poslovnom sastanku. Sudija je nakon informativnog razgovora pušten na slobodu, a Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) je nakon priznanja osuđena na godinu dana zatvora zbog organizovanja prostitucije.

Slučajno sam se našao na tom placu, ja imam svoju kompaniju i bio sam u Bosni i Hercegovini na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to je bila moja najveća greška, žalim zbog toga„, rekao je Slavko Vinčić za slovenački list „Večer“, a potom je nastavio.

Sedeo sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se šta se dogodilo. Nemam nikakve veze sa grupom koja je uhvaćena i privedena, a ni moji poslovni partneri nemaju ništa s tim„.

Policija je tada u vikendici pronašla drogu, oružje ali i hrpu novca. Kako se navodi, policija je pronašla 10 pištolja, 14 paketića kokaina, tri pancira, na desetine mobilnih telefona i laptopova, ali i 20.000 konvertibilnih maraka u kešu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare