ZVICERA ŠTITE PARAPOLICIJSKE SLUŽBE?! Spasić: Šef kavačkog klana vezan za suprugu, ja bih ga tako tražio, SLUČAJ PREPUN MISTERIJA

Vest o ubistvu Radoja Zvicera ispostavila se kao dezinformacija. O ovom slučaju govorili su u jutarnjem programu Kurir televizije, Rajko Nedić, odgovrni urednik Kurira i Božidar Spasić, stručnjak za bezbednost.

– Najpre je preko društevenih mreža u petak pušteno da je Zvicer ubijen. Do ranih jutarnjih sati smo istržaivali i znali smo da je to bilo Panami, u vili, a onda smo pronašli advokata koji je demantovao informacije i sve je to trajalo u noći između petka i subote. Tokom vikenda smo definitivno saznali da se ne radi o Zviceru, ali je i dalje ostala priča i zašto se sve to izdešavalo – rekao je Nedić.

Božidar Spasić koji se uključio preko skajpa rekao je da je ovaj slučaj prepun kontradiktornih informacija.

– U petak smo ga sahranili, a u subotu je oživeo. Zvicera sigurno štite parapolicijske i obaveštajne službe – ocenio je Spasić i dodao bi trebalo iskoristiti poznatu činjenicu da je Zvicer veoma blizak sa svojom suprugom Tamarom:

– Za njega se zna da je jako vezan za suprugu koja je u jednoj situaciji pucala i spasla ga od ubistva. Ja verujem da se on nalazi u radijusu od 20 kilometara od njegove supruge Tamare i ja bih ga tu tražio – kaže Spasić.

Nedić se složio sa Spasićem oko velike verovatnoće da Zvicera čuvaju parapolicijske i obaveštajne službe.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare