REŠENA MISTERIJA? Zvicerova ćerka poslala poruku: Moj tata je živ!

Dok se ceo region pita da li njen otac ubijen u Panami, I. Z. juče na Tiktoku objavila video-snimak na kojem igra i peva. Korisnici te platforme smatraju da time poručuje da on ipak nije mrtav.

Sudbina vođe kavačkog klana Radoja Zvicera iz dana u dan postaje sve veća misterija. U medijima je 30. septembra buknula vest da je ubijen, a potom da je ranjen u Panami, ali zvanične potvrde još nema. Međutim, sumnje da je šef „kavčana“ živ probudile su se nakon jučerašnjeg postupka njegove ćerke I. Z., koja je na Tiktoku objavila snimak na kojem se vidi kako nasmejana pozira pred kamerom i igra uz muziku!

Korisnici društvenih mreža su tu objavu protumačili kao poruku da je prvi čovek kavačkog klana ipak živ i zdrav i da je informacija o njegovoj smrti – lažna.

– Njegova ćerka na snimcima ne izgleda kao osoba koja je izgubila oca. Jasno se vidi kako se smeje sa ostalim članovima porodice i peva i igra uz muziku. Možda je snimak zabeležen ranije, ali je činjenica da je objavljen u trenutku kada se čitav region pita šta se desilo s njenim ocem. Sve ukazuje na to da time šalje poruku da se njenom ocu ništa nije desilo. Interesantno je i to što joj je na majici odštampano njihovo prezime. Na snimku deluje kao da ga namerno pokazuje pred kamerom, što je možda još jedna vrsta poruke – objašnjava naš izvor.

Podsetimo, Zvicerova ćerka je i na dan kada je objavljena vest da je njen otac ubijen na Tiktoku objavila video-snimak, na kojem se vidi da u automobilu peva pesmu Nikolije: „Bez nakita“.

Tamara se zaključala u stanu

Nakon što su svetske službe dobile informaciju da „škaljarci“ planiraju napad na Tamaru Zvicer, suprugu vođe „kavčana“ Radoja Zvicera, ona se zaključala u stanu u Kotoru, a o njoj danonoćno brinu privatno obezbeđenje i policija. Prva dama kavačkog klana navodno se na taj korak odlučila zbog straha od odmazde „škaljaraca“ za ubistvo Vukotića, a koje se pripisuje njenom suprugu.

Inače, Zvicer je za tri dana dva puta proglašen mrtvim. Najpre je u panamskim medijima objavljena vest da je ubijen muškarac pod nadimkom Jai. Budući da se njegove godine poklapaju s godinama vođe „kavčana“, mediji su spekulisali da je žrtva upravo – Zvicer. Takođe, pojavila se informacija i da je s njim bio B. M., koji je pomenut kao jedan od njegovih najbližih saradnika. Dan kasnije, u Panami se dogodila pucnjava u jednom taksi vozilu u kojoj su ubijena dva muškarca. Njihov identitet zasad nije poznat, ali se u pojedinim medijima navodi da bi jedan od njih mogao biti Zvicer. Njegov advokat Vladimir Zarić demantovao je njegovu smrt, dok je drugi branilac Miloš Vuksanović rekao da „nije siguran“. Nikakva informacija o sudbini šefa „kavčana“ nije stigla ni iz Crne Gore. Ipak, identitet žrtava u Panami biće utvrđen danas ili sutra, što će staviti tačku na slučaj.


Likvidaciju lažirale obaveštajne službe

Bivši obaveštajac Božidar Spasić rekao je ranije za Alo! da sumnja da su Zvicerovu smrt lažirale bezbednosne agencije.

– Iza ovakvih informacija da je ubijen ne stoji Zvicer, već verovatno ljudi bliski njemu, koji su mu signalizirali da za njim neko traga i da žele da ga ubiju. To je bitna poruka nekoga ko zna u kakvoj se poziciji Zvicer nalazi. U svakom slučaju, ovakve dezinformacije ne mogu da se šalju u podzemlju a da iznad njih ne stoje određene obaveštajne službe, neke policijske snage. To je jednostavno nemoguće. Prosto, pokušano je da se saopšti Zviceru koje su to lokacije za njega nebezbedne. Nebezbedno je da ide u Dubai, Abu Dabi, Latinsku Ameriku. Škaljarski klan, moram da priznam, nakon ubistva Vukotića definitivno je „u totalnom autu“ i teško je da bi oni mogli da se bave tako sofisticiranim potezima kao što je slanje takvih dezinformacija – naveo je Spasić, piše Alo.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare