DISKVALIFIKOVANI ZADRUGAR OD RANIJE POZNAT POLICIJI! Nije prvi put pokazao SKLONOSTI KA NASILJU, već bio u ZATVORU zbog OVOGA! 

Ovonedeljni vođa Zorica Marković je odmah pročitala pismo Velikog šefa u kome je obavestila zadrugare o diskvalifikacij Veljka Simića.

Naime, Veljko Simić je krenuo da se samopovređuje da se ne bi potukao sa zadrugarima jer je dao mnogo novca za kupovinu, a njemu ništa nisu kupili od hrane.

– Zadrugari, doneli smo odluku da Veljko bude diskvalifikovan zbog višestrukih namera samopovređivanja. Veljko će snositi posledice diskvalifikacije u skladu sa ugovorom koji je potpisao – pročitala je Zorica.

Veljko je potom napustio rijaliti, u kom je učestvovao od početka septembra. Njega su ispratili pripadnici obezbeđenja, dok su se zadrugari redom pozdravljali sa njim.

Međutim, ovo nije prvi put da Veljko pravi ispade. Kako smo već pisali, zadrugar Veljko Simić, u oktobru prošle godine bio je akter fudbalskog skandala. On je udario Gorana Đukića, šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Sloboda iz Užica, čiji je bio deo, i zbog toga je završio u zatvoru.

Podsetimo, Veljko je tokom svom rijaliti učešća u više navrata pokazio sklonosti ka agresivnom ponašanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare