„DEČAK JE BIO LEP KAO LUČE“ Ovo je mališan (2) koji je nastradao u požaru u Bačkom Petrovcu: „TETKA GA JE NAŠLA ONESVEŠĆENOG“

Dečak (2) stradao je u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu u kojoj je mališan ostao sam. Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, a otac, s kojim je mališan živeo, u tom momentu je bio kod lekara s drugim detetom.

Mališan je, kako smo pisali, pronađen u besvesnom stanju, a preminuo je u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

Tetka našla dete

– Otac dečaka otišao je po starije dete, koje je bilo na maratonu u Bačkom Petrovcu, pošto se ono tamo povredilo. Produžio je s njim kod lekara, a tetki, koja mu je inače pomagala oko dece, rekao je da ide kod njega kući da obiđe mlađeg sina. Ma dete nije bilo samo kod kuće ni 15 minuta – priča izvor.

– Kada je žena ušla, našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Odmah je pozvala lekare, ali i dečakovog oca. Iako je najbrže moguće mališan prebačen u Dečju bolnicu u Novom Sadu, tamo je posle borbe lekara za njegov život preminuo – kaže izvor Kurira.

Telo deteta je odneto na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde će se utvrditi tačan uzrok smrti, piše Kurir.

Zanemeo od bola

– Jadan otac, čovek nije mogao da dođe sebi od bola. On je stanovao s dvoje dece ovde u selu, dok je njegova bivša supruga otišla u drugo selo. Ona je juče nakon tragične smrti svog najmlađeg deteta stavila crnu sliku na Fejsbuku, a prijatelji su joj izjavili saučešće – kažu meštani.

Komšije porodice navode i da je otac brinuo o sinovima najbolje što je znao.

– On se starao o njima koliko je mogao, imao je i podršku porodice. Dečak je bio lep kao luče, plav, dobar, miran. Nije bio nestašan, mirno i dobro detence koje nije sklono nestašlucima. Kakva je to tragedija – pričaju naši sagovornici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare