CIRKUS U BUGUJNU UOČI IZBORA: Policija dignuta zbog dojave da je na biralište unesen paket! Informacija bila LAŽNA 

Bugojanska policija u subotu je na jednom od biračkih mesta proveravala prijavu da je došlo do kršenja izbornog procesa jer je predsednik biračkog odbora sa još dve osobe unio kartonski paket na biralište. Policija je utvrdila da nema nepravilnosti.

Iz policije je potvrđeno da je policijskoj stanici Bugojno stigla prijava u 18:15 sati nakon čega su se brojne ekipe uputile na lokaciju. Tokom provere prijave, na mesto su stigli i brojni predstavnici stranaka te članovi izborne komisije, što pokazuje da je prijava uzbunila policijske organe i učesnike procesa te da su je ozbiljno shvatili.

„Odmah po primanju prijave Odsek kriminalističke policije PU Bugojno je formirao uviđajnu ekipu koja je zajedno sa predsednikom opšinske izborne komisije Bugojno izašla na lice mesta gdje su utvrdili da predmetno glasačko mjesto nije narušeno“, potvrdio je portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić.

On je kazao da tokom vršenja uviđajnih radnji i kontradiverzionog pregleda lica mesta, nisu pronađeni predmet niti tragovi koji bi ukazivali na postojanje nekog krivičnog dela.

U okviru policijskih aktivnosti, obavljeni su informativni razgovori sa više osoba, međutim kako se ističe niko nije privođen.

Nakon preduzetih mera i radnji navedeno glasačko mesto su službenici policije nastavili redovno obezbeđivatii ono je jutros u planiranom vremenu otvoreno za glasanj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare