„NE IZLAZIM IZ KUĆE, U STRAHU SAM, NE SMEM IME DA JOJ SPOMENEM!“ Miša Grof tvrdi da dobija ozbiljne PRETNJE zbog Nikoline Pišek

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ne prestaje da iznosi šokantne tvrdnje na račun snajke Nikoline Pišek.

Naime, on je sada izjavio da voditeljka radi za hrvatsku Sigurnosno-obaveštajnu agenciju (SOA) i da su mu njihovi tajni agenti zapretili da više ne govori o njoj.

Čuveni antikvar Miša Grof kaže da iz straha ne sme da komentariše ni to što je Nikolina Pišek juče rešila da za 1,7 miliona evra proda vilu u Zagrebu, koju je kupio njen pokojni suprug Vidoje Ristović.

– Zvali su me iz hrvatske obaveštajne službe i rekli da više ne smem ništa da pričam o njoj! Pripretili su mi da budem miran i da njeno ime ne pominjem javno ni u kom kontekstu. Izgleda da ona radi za hrvatsku službu! – prenosi Kurir reči Miše Grofa koji dodaje da već danima ne sme na ulicu:

– U neviđenom sam strahu, ne izlazim iz kuće! Čak ne smem da kažem na koji način su mi zapretili jer mi prisluškuju telefon. Njihova služba je mnogo jaka. Ljubazno vam molim da me ništa ni ne pitate, pa ni o prodaji kuće. Vidite da ona sve prodaje, a šta ću ja?! Moram da budem miran, kako su mi rekli…

Nikolina, s druge strane, ne želi da priča ni o svekru ni o prodaji kuće koju je njen pokojni suprug kupio prošle godine za 1,5 miliona evra. Voditeljka se samo požalila da neko sabotira prodaju te vile.

– Oglas za prodaju kuće je misteriozno nestao. Ne znam ko je to uradio, pa ne bih dalje komentarisala – kratko je rekla Pišekova i prekinula vezu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare